Justitia braziliana cere recall pentru VW Fox

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 11.04.2008
Autoritatile braziliene vor obliga VW sa recheme in service 500.000 de exemplare Fox pentru un defect la scaune.

In urma unui accident care a avut loc in Brazilia, autoritatile statului sud-american le cer germanilor de la Volkswagen sa recheme in service pentru verificari nu mai putin de 477.000 de unitati ale modelului Fox. Problema se refera la o valva defecta din spatarul scanelor posterioare.

Ministerul Justitiei din Brazilia i-a obligat pe cei de la Volkswagen sa prezinte, pana sambata, o solutie viabila pentru remedierea usoara a problemei. In cazul in care birou brazilian al VW nu va reusi sa faca acest lucru, compania germana va fi obligata prin justitie sa urgenteze un recall pentru toate unitatile Fox din Brazilia.

Conform publicatiei Handelslbatt, care citeaza surse interne din cadrul companiei germane, VW va incepe procesul de recall pentru a nu avea probleme ulterioare, mai ales ca recall-ul nu ar fi o premiera pentru divizia sa din Brazilia.

via | Just-Auto  

Taguri: Fox, VW

Comentarii (2)

  • Sunt doua posibilitai. Fie justitia braziliana e in slujba cetatenilor, fie e in slujba concurentei ....
    0 0
  • fiabilitatea nemteasca
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru