Kia aduce Cee'd facelift si doua modele noi la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 16.07.2009
Constructorul coreean a anuntat oficial ca standul sau de la Frankfurt va gazdui in aceasta toamna trei premiere mondiale: Cee'd facelift si alte doua modele complet noi in gama sa.

Dupa ce fanii Kia au avut ocazia de a face cunostinta saptamana trecuta cu faceliftul compactei Cee'd, constructorul coreean anunta doua noi premiere mondiale in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Se pare ca asiaticii pregatesc pentru salonul german un MPV de mici dimensiuni, care sa rivalizeze cu Opel Meriva, insa cealalta vedeta a standului Kia este momentan invaluita in mister.

In presa au inceput deja sa circule zvonuri despre versiunea europeana a noii generatii Sorento, dezvaluita in luna aprilie in cadrul Salonului Auto de la Seoul, insa modelul asteptat la Frankfurt ar putea fi foarte bine o noutate totala in gama Kia.

Informatia facuta publica astazi a fost insotita si de o imagine la rezolutie mare a noului Cee'd facelift. Hatchback-ul a primit o serie de modificari stilistice in partea frontala pentru a se alinia la tendintele de design pe care Soul le-a introdus in gama coreenilor. Grila a fost redesenata si a primit doua ornamente cromate, blocurile optice au fost alungite, spoilerul a fost modificat iar capota a adoptat alte linii.

Faceliftul operat pe Cee'd va oferi schimbari importante si la nivel interior, pasagerii urmand sa se bucure de o consola centrala revizuita, de un sistem audio imbunatatit si de o conexiune Bluetooth.

via | carscoop

Comentarii (1)

  • kia
    oricum singurul succes va ramane cee'd pentru ca este copia fidela a lui vw golf 5....ca altfel cu rio si picanto vanzarile ar fi ramas slabute.
    Dar oricum de apreciat numarul mare de romani care au cumparat cee'd.
    Apropo chestia aia cu stop&go se mai comercializeaza odata cu aceasta masina (kia cee'd)?pentru ca era anuntata cu surle si trambite....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru