Kia ofera gratuit sistemul Start-stop (ISG) in Romania

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 26.03.2009
Toti cei care isi vor cumpara o versiune pe benzina a modelului Cee'd pana la 30 aprilie, vor primi din partea Kia Romauto gratuit sistemul Start-stop (ISG).

Lansat de curand la nivel mondial, primul sistem start-stop din istoria Kia, botezat sugestiv ISG (Idle Stop & Go), vine si in Romania. Ba mai mult decat atat, el va fi disponibil gratuit pentru toate exemplarele Cee'd comandate de publicul autohton pana la data de 30.04.2009.

Dana David, coordonator marketing al Kia Romauto, a declarat ca "in foarte multe tari europene, cei care opteaza pentru tehnologiile eco beneficiaza de sprijin din partea autoritatilor fie direct, prin acordarea de stimulente financiare la achizitionarea unui asemenea autoturism, fie indirect, prin scutiri de taxe si impozite. In Romania, studiile au aratat ca oamenii sunt preocupati de protejarea mediului, dar in acelasi timp nu sunt dispusi sa plateasca suplimentar pentru a-si implementa tehnologie "verde" pe masini. De aceea am decis ca sistemul ISG sa fie acordat gratuit celor care comanda un Cee’d pana pe 30.04.2009", a incheiat reprezentantul Kia.

Momentan, sistemul ISG se va putea implementa doar pe motorizarile de 1.4 si 1.6 litri benzina insa constructorul coreean a anuntat ca tehnologia se va regasi si pe versiunile diesel.

Prin folosirea acestui sistem, Kia reuseste sa obtina o reducere a consumului de carburant in regim de exploatare urbana cu 15% si valori mai mici ale emisiilor de noxe.

via | Kia Romauto

Comentarii (10)

  • martiz
    Hohland e gratis!
    Ce creduli! Gratris! Ha ha ha.... TOTUL SE PLATESTE!!! NIMIC NU E GRATIS!
    0 0
  • kia
    gresesti, char e gratis! Intereseaza te
    0 0
  • GreyhounD
    Interesanta stire, era si mai interesanta daca era explicata si functionalitatea sistemului ISG si ce anume exact face asta.
    0 0
  • florex78
    ISG
    Sistemul Start/Stop realizat de Bosch opre?te automat motorul atunci când autovehiculul sta?ioneaz?, de exemplu, la culoarea ro?ie a semaforului. Atunci când ?oferul apas? ambreiajul pentru a cupla o treapt? de vitez?, motorul este pornit automat. (w w w . informatii auto . r o ) .
    0 0
  • alukard
    kia
    Daca tot este gratuit ,dc Kia ,NU il ofera si celor cu cee'd cumparate anul trecut... ??? Am 20.000 de km cu ea din 10 sept 2008 si consunmul urban tot la 10...11 litri la 100 km sta...desi cei de la garantii mi-au promis ca dupa 10.000 km scade...10...11 la suta este mult...si am 2 masini atat varianta scurta cat si cea SW...Poate vede cineva de la Kia si isi fac mila si de noi...Salutari tuturor !!!
    0 0
  • isg
    tipic romanesc: "mie de ce nu mi-l da moca..." pentru ca tu cap sec ce esti nu cumperi acum masina.este o campanie de promovare si marire a vanzarilor. tu esti din categoria "deja client". El este gratis pentru client dar defapt costa,fiind ascuns in discountul oferit sau neoferit la achizitia masinii. Eu am o alta intrebare: dc nu se ofera pentru toata gama, inclus pre'ceed?
    0 0
  • isg
    Mai, cititi pe site la www.kia-ceed.ro inainte sa va plangeti. Se da ISG si pe PRO, si pe SW...pe toate motoarele benzina 1.4 si 1.6.
    La cei care deja ati cumparat nu va poate pune pt ca e alt motor si alta cutie de viteza...marsarierul va fi sincronizat cu viteza a5-a....deci nu are cum sa iti faca tie schimbarile pe motorul existent.
    0 0
  • Cristi
    ISG
    Oare acest sistem nu va conduce la o uzura mai pronuntata a injectoarelor,buji,a bateriei si a altor piese....???
    ce castigi prin oprirea motorului vei pierde prin cumpararea unei alte piese.....
    Sa speram ca este cu adevarat fiabil.....oricum ISG banuiesc ca este bun pentru orasele mari:Buc,Tim,Iasi,Cluj,Constanta....In Pitesti chiar nu mi-ar fi necesar :))
    Domnul Kia are dreptate:este gratis dar numai pana la 30 aprilie :))
    Dupa aceea dupa cum spune martiz totul se plateste cu 420+tva.
    0 0
  • isg
    cum a spus si Adela ,verificati : www.kia-ceed.ro, nu se vor strica mai repede deoarece sunt "cateva componente " care sunt modificate ( ALTERNATOR,ELECTROMOTOR,BATERIA, ECU ...etc),
    0 0
  • uraaaa
    se vor strica foarte des......:)))))))))))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru