Kia Ray Concept - al doilea teaser oficial

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 04.02.2010
Kia a prezentat a doua imagine-teaser a conceptului pe care il va dezvalui in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Chicago, din 10 februarie.

Kia a publicat astazi al doilea teaser al conceptului pe care il va prezenta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Chicago. Denumit Ray, prototipul Kia are rolul de a anunta linia de design pe care Kia o va prelua pe primul model hibrid plug-in dezvoltat de marca coreeana.

"Ray este conceptul care demonstreaza cum ar putea fi aplicat designul evolutiv Kia pe un model plug-in hibrid", anunta Kia in comunicatul care insoteste cea de-a doua imagine-teaser.

Daca primul teaser prezenta o imagine generala a masinii vazuta din semiprofil spate si care releva stopurile inovative care se intind pe intreaga latime a prototipului, fotografia de astazi ilustreaza o parte a partii frontale. Aceasta preia linia moderna si sportiva a spatelui, blocurile optice dinamice fiind dublate de linii care subliniaza absenta grilei frontale, un punct comun al conceptelor electrice si care se pot incarca la priza.

Conceptul Ray a fost desenat de echipa de design Kia din America Centrala.

via | Kia

Comentarii (3)

  • Teaser
    Alo! Redactzia!
    Chiar trebuie sa folositzi termenul "teaser"?
    Daca trebuie,atunci ar trebui sa scrietzi articolul in engleza.E greu sa folositzi "film publicitar"? Sau "reclama"?
    Sunt curios daca o sa ramana comentariul meu!
    Toata stima!
    0 0
  • mircea
    @Lache
    :) Nu are de ce sa nu ramana, n-ai lovit/injurat pe nimeni.

    E simplu: termenul "teaser" nu prea are traducere directa unitara in romana. Teaserul este o imagine/film care iti arata foarte putin din produsul final. Un soi de avanpremiera partiala. Nu e film publicitar si nici reclama :) E... teaser :)
    0 0
  • Teaser
    @Mircea
    Teaser inseamna reclama,anuntz publicitar,reclama anonima.Se foloseste mai mult in reclamele pt.filme.Apare "teaser"(40 pana la 60 secunde),iar filmul poate sa apara si peste un an,Pur si simplu este reclama.
    Toata stima!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru