Kia Soul, remediul infractionalitatii in Marea Britanie

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 15.07.2009
Politia britanica din Horsham a primit din partea unui dealer local un exemplar Kia Soul pentru patrulele zilnice.

De cele mai multe ori, atunci cand vorbim despre masini de politie ne referim la exemplare exotice, care au fost donate departamentelor locale de dealeri sau chiar de constructor in sine. Astazi nu vom vorbi insa despre un model de sute de mii de euro ci despre o masina de oras, lansata de curand pe piata din Europa.

Este vorba despre Kia Soul, care a ajuns in posesia politiei din Horsham, dupa ce un dealer local a donat exemplarul zilele trecute. Masina, care va fi folosita pentru patrularea strazilor, se individualizeaza prin geamurile fumurii, jantele de 18 inch din aliaj, ecranul LCD pentru parcarea cu spatele si vinilurile aplicate pe caroserie.

Charlotte Whittaker, purtator de cuvant al politiei locale, a declarat ca noul exemplar Soul ii va ajuta sa fie mai vizibili pentru public si implicit le va usura problemele intalnite zilnic pe strazi.

via | Zercustoms

Taguri: Kia, Soul, patrula, politie

Comentarii (2)

  • io man
    police car
    in romania cand s-a dat seatul acela au sarit unii ratati cu fel si fel de idiotenii la adresa politiei, dar toata lumea vrea k politia sa-i "deserveasca" cat mai eficient. cate comenturi rautacioase erau acum ,dk masina respectiva ( cu aceleasi dotari),era donata politiei romane....
    0 0
  • Cristian
    veritabila masina de politie
    Cand or vedea hotii ca vin garcea aia cu asa ceva o sa le tremure picioarele.

    Nu o sa zica nimeni niciodata - "Uite niste garcea intro masina Gay !!!" :) :) :)
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru