Koenigseder a creat un pachet de tuning pentru Nissan GT-R

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 02.08.2010
Nissan GT-R a primit încă un pachet de modificări. De data aceasta, vorbim de austriecii de la Koenigseder, care au realizat un kit de 580 CP care îl propulsează pe GT-R de la 0 la 200 km/h în 9.8 secunde.

Tunerii de la Koenigseder au realizat un pachet de modificări pentru Nissan GT-R. Modelul nipon dezvoltă 580 CP graţie kit-ului austriac de tuning şi accelerează de la 0 la 200 km/h în 9.8 secunde. Pe lângă modificările efectuate la nivel mecanic, cei de la Koenigseder oferă şi un pachet aerodinamic, o suspensie sport KW şi un set de jante din aliaj echipate cu anvelope Yokohama Advan Sport.

Motorul V6 twin-turbo al lui GT-R a ajuns să furnizeze 580 CP de la cei 485 CP de fabrică doar cu ajutorul unui filtru de aer şi a unui sistem de evacuare Akrapovic realizat din titaniu. Cele două elemente au fost puse la maximum în valoare de o unitate ECU reprogramată. Performanţele modelului nipon au crescut semnificativ, dar timpul de acceleraţie 0-100 km/h nu a fost anunţat. Cu toate acestea, Nissan GT-R în versiunea Koenigseder realizează acceleraţia 0-200 km/h în acelaşi interval de timp necesar unui model de ~100 CP al unui producător de volum să accelereze de la 0 la 100 km/h.

Modelul japonez a primit şi un set de jante din aliaj uşor, fiecare bucată cântăring doar 11 kilograme. Modelul de jantă se numeşte HRE 595R şi este vopsit într-o nuanţă lucioasă de negru şi are o dimensiunie de 21 de inch.

Jantele de pe puntea faţă au o lăţime de 9.5 inch şi sunt echipate cu anvelope Yokohama Advan Sport de 245/32, în timp ce jantele de pe puntea spate au o lăţime de 11 inch şi sunt echipate cu anvelor de 285/30. Nissan GT-R a primit şi un pachet aerodinamic compus dintr-un difuzor de aer spate, o buză faţă şi un set de praguri laterale.

Via | WorldCarFans

Comentarii (1)

  • acceleratie
    informatie eronata:

    cu toate acestea, GT-R în versiunea Koenigseder realizează acceleraţia 0-200 km/h în acelaşi interval de timp necesar unui model de volum să accelereze de la 0 la 100 km/h.

    asa ceva nu se poate
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru