Lamborghini Academy, pentru pilotul din tine

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 23.02.2009
Lamborghini a publicat programul pe 2009 a propriei scoli de pilotaj. Pentru 3900 de euro, oricine poate incerca senzatiile tari la volanului unui Gallardo LP560-4.

Chiar daca ne aflam intr-o perioada de criza economica, Lamborghini continua cursurile scolii sale de pilotaj. Desi ati fi tentati sa credeti ca ele se adreseaza doar celor care poseda un supercar din Sant'Agata Bolognese, lucrurile sunt mai simple decat par. Oricine poate lua parte la cursurile Academiei Lamborghini daca este dispus sa plateasca macar 3900 de euro plus costurile de calatorie.

Primul nivel a fost botezat Track Academy si are loc pe mai multe circuite din Europa. Cursantii vor primi cheile unui Lamborghini LP560-4 si un instructor (pilot profesionist). Primele lectii vor avea ca scop obisnuirea "elevilor" cu tractiunea integrala si cateva ponturi legate de manevrabilitate. Aprofundarea consta in lectii teoretice si practice despre supravirare si subvirare, despre manevre executate fara ajutorul sistemelor ABS si ESP, drifting controlat si abordarea traselor ideale in viraje.

Nivelul urmator, Advanced Academy, poate fi accesat doar de cei care au au absolvit Track Academy.

Cursantii vor putea exersa pe Lamborghini LP560-4 si Murcielago LP640. Instructorii vor avea grija ca cei prezenti sa deprinda regulile de baza pe un circuit si sa inteleaga datele de telemetrie.

via | Lamborghini Academy

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru