Lamborghini distrus de un avion FBI

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 25.06.2007
Un Lamborghini Countach din 1985 a fost distrus de un avion FBI. Pagubele se ridica la 105.000$.

SUA este tara tuturor posibilitatilor asa ca nu ne-am mirat prea tare atunci cand am aflat urmatoarea poveste: un om de afaceri american a dat in judecata FBI-ul pentru ca un avion pilotat de doi agenti i-a distrus Lamborghini-ul.

Scena s-a petrecut in aeroportul din Oregon, unde agentii FBI John Jeffries si Robert Brockmeyer au aterizat cu un avion Cessna. In timp ce acesta rula pe pista elicea avionului a intrat in coliziune cu Lamborghini-ul lui Marlowe Treit. In urma impactului Lamborghini-ul Countach 1985 a fost distrus, Treit refuzand sa-l repare in speranta ca va fi despagunit de FBI.

Omul de afaceri, care cumparase masina din 1998, a cerut despagubiri in valoare de 105.000 de dolari insa sansele de a le obtine sunt mici. Consiliul pentru siguranta transportului a ajuns la concluzia ca ambii soferi au fost de vina pentru producerea accidentului pentru ca nu au pastrat o vizibilitate adecvata.

Comentarii (5)

  • Iulian
    Vizibilitate adecvata?
    Cum poti pastra o vizibilitate adecvata? Asa de curiozitate...
    1 0
  • george
    da ce cauta asta cu masina pe pista, asta nu`mi explic????
    "ambii soferi au fost de vina pentru producerea accidentului pentru ca nu au pastrat o vizibilitate adecvata." asta`i tare :)))))
    1 0
  • AndreiRN
    Hmmmm
    Ce cauta cu masina pe aeroport? Daca se lovea de unul de pasageri eu in puscarie il bagam.
    0 0
  • asmaticu
    buna
    care a tradus stirea?
    1 0
  • =))
    pai poate vroia marlowe asta sa fak konkurs ku avionu:))...AndreiRN,eu te-ash baga pe tine in puskarie pt c commenturi dai;).... tu kiar krezi k ala era ajea,din grejeala p-akol??/se plimba,facea jaloane????:O:O:O fratttteee....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru