Lamborghini Urus: al treilea teaser oficial

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 25.09.2008
Constructorul italian continua sa prelungeasca asteptarea fanilor sai cu inca un teaser al modelului Urus.

Lamborghini continua seria teaser-elor si astazi, cu o noua imagine a modelului pe care italienii il pregatesc pentru Salonul Auto de la Paris. Modelul, o sportiva cu patru usi care pastreaza inconfundabilul stil de design din Sant'Agata Bolognese, isi dezvaluie acum linia unui bloc optic spate si lasa loc inca o data unui numar mare de speculatii.

Ramane de vazut cand se va plictisi Lamborghini de acest joc al teaser-elor si va decide sa publice o fotografie oficiala. Pana atunci insa, nu ne ramane decat sa punem cap la cap imaginile cu fragmente ale modelului pentru a crea un puzzle, deocamdata incomplet.

via | CarScoop

Taguri: Lamborghini, Urus

Comentarii (4)

  • care este...domle
    Deci im limba romana pluralul de la teaser, ar fi.......teaser-elor si nu teaser-eleor. Iar masina nu se va numi Urus, mai informativa si voi. Crapatura aia trasata oblic indica un portbagaj, domnilor, ceea ce in opinia mea umila inseamna ca motorul e pe puntea fata. Corecteaza si chestia asta cu repastreaza......e ujn cuvant nemaiintalnit pe la noi. De ce nu va rezuiti textele? Da stiu vesnicul vostru raspuns, am scris in graba si din dorinta de a publica cat mai repede......Nu aveti placerea lucrului bine facut, asta e. La o publicatie din Germania si Anglia erati arsi de mult. Dar na la noi la romani, e bine si asa. Cica scrie alaturat in Blog, Mester, ceva legat de calitatea actului jurnalistic. Ma lasi? Calitatea nu poate sta si langa defecte, fie ele chiar si unele marunte.
    Astept ca deobicei replici din partea angajatilor Automarket care se vor da iarasi cititori fidelil care s-ar in apararea voastra din patriotism clientelar. Am fost tare?
    0 0
  • pr ...
    Ai perfecta dreptate dar daca tot vrei sa critici mai revizuieste-ti si tu textul. E plin de greseli de ortografie!
    0 0
  • Si-a facut omu treaba,ne-a adus stirea asa cum ne`a adus`o dar de ce trebuie sa apara cineva mereu sa critice gramatical pe saracul jurnalist auto ?
    Daca nu va place cum publica articolele intra`ti pe alt site si cu asta basta.
    0 0
  • B de la Vrancea
    pt de...
    esti un papagal...regele papagalilor
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru