Land Rover a produs 200.000 de exemplare Freelander 2

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 23.05.2010
Land Rover Freelander 2 a ajuns la 200.000 de exemplare asamblate în trei ani de la introducerea în producţia de serie a modelului.

Acum trei ani Land Rover a introdus în produţia de serie modelul Freelander 2, iar zilele trecute uzina din Liverpool a ajuns la 200.000 de unităţi produse. Exemplarul cu numărul 200.000 a fost primit cu entuziasm atât de angjaţii Land Rover, cât şi de directorul uzinei din Halewood Michael Straughan.

Exemplarul care poartă numărul 200.000 este un Freelander 2 TD4 E, vopsit în culoarea Biscay Blue şi care va popsi în curtea unui britanic. Land Rover Freelander 2 a fost primul SUV din lume care a beneficiat de tehnologia Start/Stop. Din 2009 şi până acum toate versiunile care dispun de propulsoare diesel şi de transmisie manuală au primit acestă tehnologie.

“Această realizare se datorează forţei de muncă de la Halewood, care în mod continuu au adăugat îmbunătăţiri modelului Freelander 2 de la lansare şi până acum pentru a maximiza satisfacerea clienţilor. Aş vrea să felicit forţa de muncă de la Halewood pentru această realizare”, a declarat Michael Straughan.

De la începutul anului şi până acum Land Rover a înregistrat o creştere a vânzărilor cu 35.2 procente, iar cea mai mare piaţă de desfacere pentru Freelander 2 a rămas Marea Britanie.

Via | auto-media

Comentarii (1)

  • mihai B.
    Best SUV . tot inainte.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru