Land Rover Defender SVX, editie de colectie

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 10.04.2008
Land Rover SVX este inca un model care celebreaza cei 60 de ani de existenta ai constructorului britanic.

Land Rover va celebra cei 60 de ani de existenta ai grupului cu un model produs in editie limitata, dezvaluit in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din aceasta primavara.

Botezat Defender SVX, modelul comemorativ va fi produs in doar 180 de exemplare, jumatate cu acoperis rabatabil si jumatate in varianta break.

La exterior exemplarele de colectie se vor individualiza prin vopseaua neagra metalizata, sticker-ele cu insemnul "60 Years", accesoriile din aluminiu, jantele mai mari, cu cinci spite, si blocurile optice posterioare cu lumini LED.

La interior, confortul pasagerilor este sporit de scaunele sportive, sistemul de navigatie Garmin, conexiunea pentru iPod, sistemul audio de inalta fidelitate si placutele de inregistrare care atesta originalitatea modelului.

via | AutoBlog

Comentarii (2)

  • zarnesteanu
    Editia de adio
    Ultimele exemplare pur-sange. De-acum incolo totul o sa miroasa a curry si orez. Pacat ca n-ati putut citi comentariile super-rasiste ale indienilor pe site-ul lui Timesonline. Sa va faceti o idee ce va asteapta daca ajunge asia sa dicteze in lume. Pana atunci spor maxim la cumparat honda-toyota-mazda-nano-cherry sau orice va mai trece prin golul capului.
    0 0
  • AndreiRN
    Romanul rasist
    Interesant caomentatul de mai sus din partea unui roman extren se rasist si frustrat. Dar si mai interesant este cum asiatoco de pot otganiza si intelege pt binele comun dar europeni- romani nu pot. Honda, toyota, mazda, etc sunt facute tot de muncitori europeni in europa si chiar proiectate de ne asiatici de cele mai multe ori si cu toate astea invidia si frustrarea ii roade pe cei incapabili sa faca macar o bicicleta.De ce?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru