Land Rover va lansa o noua versiune a lui Freelander 2 in ianuarie

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 16.12.2009
Luna viitoare, piata din Marea Britanie va primi o versiune a lui Freelander 2 echipata din fabrica cu un pachet sport. Aceasta este disponibila in doua combinatii de culori.

Britanicii vor putea achizitiona o noua versiune a lui Land Rover Freelander 2 incepand cu luna ianuarie a anului viitor. Acesta se numeste Freelander 2 Sport si este disponibila in doua versiuni si doua nuante de culoare. Ambele beneficiaza de un set de jante exclusive de 19 inch, realizate din aliaj usor si vopsite intr-o nuanta lucioasa. Pachetul sport este subliniat si de emblemele care sunt amplasate pe ambele parti ale tetierelor lui Freelander 2.

Interiorul celor doua versiuni speciale este vopsit in doua nuante, iar ornamentele exterioare se potrivesc si ele cu interiorul. Spre deosebire de versiunea standard a lui Freelander 2, noua versiune Sport a acestui model este disponibil in doua nuante de culoare chiar si cu aplicarea pachetului sport. Consola centrala este vopsita in abanos, iar elementele din partea inferioara a acesteia sunt vopsite in doua tonuri de culoare.

Land Rover Freelander 2 Sport este disponibil cu un motor TD4 de 2.2 litri, care este oferit atat cu o transmisie manuala, cat si cu o cutie de viteze automata. In cazul transmisiei manuale, modelul beneficiaza si de un sistem stop/start, care reduce emisiile de CO2 cu 8% in comparatie cu modelul precedent si reduce si consumul de carburant cu acelasi procent.

Producatorul britanic de automobile nu a anuntat daca va oferi aceasta versiune si pe restul pietelor pe care este disponibil Freelander 2.

Via | Inautonews

Comentarii (1)

  • da!
    mashina asta mi-a placut intotdeauna nimic provocator intotdeauna au pastrat astia de la land/ range linia traditionala iar inovatiile atat la design dar si la motorizare le-au adaptat intr-un mod de apreciat
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru