Land Rover va renunţa la indicativele numerice ale modelelor sale

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 16.09.2011
Land Rover a anunţat că viitoarele sale modele vor avea nume, urmând să renunţe astfel la indicativele numerice de până acum. Numele va fi acelaşi indiferent de piaţa pe care va fi vândut.

Land Rover încearcă să se apropie mai mult de clienţii săi. Deja experimentează noi abordări pentru fanii off-road-ului cu conceptele DC100 şi DC100 Sport, prezentate la Frankfurt în urmă cu două zile.

Britanicii se gândesc chiar mai departe, la o globalizare a gamei şi la o rebotezare a modelelor, principalul scop fiind acela de a renunţa la numerotarea clasică LR2 sau LR4. Potrivit oficialilor Land Rover, pe viitor vom face cunoştinţă cu modele rebotezate, al căror nume va fi acelaşi pe toate pieţele mondiale.

Momentan nu există informaţii despre păstrarea numelor Discovery şi Frreelander pe viitoarele modele, însă este puţin probabil ca Land Rover să renunţe la tradiţia sa. 

via | egm

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru