Lansare "glamour" pentru Renault Twingo Miss Sixty în România

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 09.12.2010
Renault a lansat în România o ediţie specială a modelului Twingo, dezvoltată în colaborare cu producătorul de articole vestimentare Miss Sixty.

Esential

75 de cai putere dezvoltă versiunea Twingo Miss Sixty.

Anunţată încă de la lansarea noii generaţii Twingo, versiunea feminină Miss Sixty a modelului francez a fost prezentată oficial publicului din România, în cadrul unui eveniment special. Lansarea noului Twingo Miss Sixty a coincis cu o prezentare de modă glamour, semnată de aceeaşi firmă de articole vestimentare, menită să marcheze cum se cuvine debutul pe piaţa autohtonă.

Modelul ţinteşte în mod special publicul feminin şi are la bază aceeaşi motorizare pe benzină, de 1.2 litri şi 75 de cai putere.

Ediţia adoptă două culori ale caroseriei, Rose Boeheme şi Noir Nacre, viniluri aplicate pe hayon, capotă şi stâlpul central, tapiţerie neagră din alcantara cu cusături roz, asemeni caroseriei, volan îmbrăcat în piele, logo-uri specifice şi covoraşe de protecţie personalizate. Lista de opţionale include sistem ESP, cruise control, aer condiţionat automat, vopsea metalizată şi geamuri spate cu tentă.

Preţul fixat de producătorul francez pentru piaţa din România este de 10.185 de euro cu TVA.

Graţie programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional, Twingo Miss Sixty poate pleca însă de la 7285 de euro, cu TVA inclus şi trei prime de casare.

via | Renault România

Comentarii (3)

  • Twingo
    O masina foarte cool pt o fata.
    6 1
  • dorina
    Super!
    Eu recunosc, tare mi-as dori un astfel de cadou pentru Craciunul care se apropie :)... Masinuta este extrem de frumoasa si bine dotata, iar pretul cred ca e imbatabil! Eu tocmai sunt in cautari pentru o masina, si cred ca am gasit-o :). Mi-as fi dorit un motor un pic mai puternic, dar avand in vedere ca-mi petrec mai tot timpul in oras, merge si acesta.
    2 0
  • :((
    Este absolut superba. Perfecta pentru mine si pentru un oras cum este Bucurestiul. Recunosc, mi-ar placea o masina mai puternica. Dar pana la urma ce sa fac cu ea in traficul din Capitala?!?! Asa ca stiuuu ce vreau sa gasesc sub brad!!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru