Lansarea lui Cadillac CTS Coupe, amanata pentru 2010

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.01.2009
General Motors a anuntat ca versiunea de productie a modelului Cadillac CTS Coupe va fi dezvaluita in 2010 si nu anul acesta, asa cum se astepta.

Vesti tot mai proaste de peste Ocean, unde GM anunta ca va amana versiunea de productie a conceptului Cadillac CTS Coupe. Situatia financiara grava cu care se confrunta gigantul americanse pare ca incepe sa afecteze si procesul de dezvoltare a unor vitoare modele.

Oficialii GM afirma ca lansarea lui CTS Coupe a fost amanata cu un an din ratiuni economice, acesta urmand sa debuteze in cadrul saloanelor auto de anul viitor. Celelalte premiere, pregatite de Cadillac pentru 2009, CTS Sport Wagon si crossover SRX nu vor fi amante, ele urmand sa isi faca aparitia in primavara si in vara acestui an.

Joanne Krell, purtatorul de cuvant al celor de la GM, a declarat: "Traversam o perioada economica dificila iar decizia care se preteaza acestei situatii este aceea de a amana CTS Coupe cu un an. Debutul versiunii de productie, programat pentru vara aceasta, va avea loc in vara lui 2010."

via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru