Laptop Ego-Bentley de 12.600 euro

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 23.07.2008
Bentley si Ego vor prezenta la Salonul Auto de la Londra un laptop de lux de 12.600 de euro.

Esential

12.600 de euro costa laptop-ul Bentley-Ego.

Ego, celebrul designer de laptop-uri de lux, si Bentley au pregatit pentru salonul Auto de la Londra un produs mai mult decat inedit pentru lumea auto.

Este vorba de un laptop de lux care pastreaza particularitatile oricarui produs Ego, aducand in plus logo-ul Bentley si manerul inspirat din cel existent pe usile modelelor auto britanice. Exteriorul laptop-ului de lux este imbracat in piele specifica interiorelor modelelor Bentley.

Laptop-ul Bentley-Ego foloseste sistemul de operare Microsoft Vista si are un procesor de 64 biti si o unitate de stocare de 160 GB.

Produsul de lux are un pret pe masura celor doua branduri de top: 10.000 de lire sterline, echivalentul a 12.600 de euro.

Via | Bentley 

Taguri: Bentley

Comentarii (5)

  • hmm...
    mai bine imi iau masina de banii astia :D
    0 0
  • sunshine64sm
    O caruta de bani pentru ce ?
    Tot nu pot pricepe de ce o bagat Vista in laptopu cela. Nu putea sa bage alceva ? Trebuie sa fii tzacanit complet sa dai banii pe asa ceva. ori sa ai prea multi, si sa nu ai ce face cu ei...
    0 0
  • george
    MARI FRAIERI ASTIA DE LA BENTLEY...
    ...12.000 de Euro costa cel mai ieftin ceas de la
    Ferrari...ar trebui sa invete de la ei cum sa-i prosteasca pe clienti sa dea mult mai mult pe laptopu` respectiv...doar stie sa faca mai multe decat un amarat de ceas...si mai are si Vista pe el...:))
    0 0
  • acinoi
    nici nu e mult
    cu banii aia imi iau o masina numa buna, ce am inebunit sa dau atatia bani pe un laptop. consider k nu numele firmei face un lucru de o calitate buna ci modul in care e construit, la fel de bine pot sa imi iau un laptop si cu 1000 de euro si sa fiu multumita, decat sa dau 12600 de euro si cand se strica ceva sa stau sa plang langa el sau sa astept luni bune pana se repara. (mai are si vista oribil)
    0 0
  • bogdan
    pai o sa vedem si pe la noi pe aici pe la elena udrea care va crede ca e geanta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru