Legendarul Honda NSX renaste la Tokyo

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 12.01.2009
Honda va dezvalui in cadrul Salonului de la Tokyo o reinterpretare a celebrului model NSX.

Salonul Auto de la Tokyo va marca prezenta unui model mai putin obisnuit care readuce in atentia publicului un model de performanta demult apus. Este vorba despre vechea generatie a sportivei Honda NSX, care renaste intr-o forma mult mai moderna si mai performanta.

Botezat NSX Mugen RR, conceptul care va fi dezvaluit la salonul nipon vine sa mai aline suferinta fanilor dupa decizia oficialilor Honda de a anula procesul de dezvoltare a noii generatii NSX. Conceptul in sine este si un omagiu adus succeselor inregistrate de japonezi in competitiile de JGTC.

La exterior, conceptul se individualizeaza prin kitul aerodinamic care include o buza pentru spoilerul frontal, o capota noua cu fante de aerisire, praguri laterale noi, o priza de aer montata pe acoperis, un eleron urias montat pe portbagaj si un spoiler posterior redesenat, care inglobeaza patru tevi de esapament si un deflector.

Mai multe informatii despre modificarile aduse partilor mecanice vor fi probabil disponibile odata cu lansarea oficiala a modelului.

via | 4wheelsnews

Comentarii (5)

  • eu cel putin vad doar 2 tevi de esapament si in plus nu poti sa ii zici renastere avand in vedere ca sa mai produs pana in 2005 si nici cea mai mare legenda mai ales ca productia a inceput in 1990.e interesant modelu da sa nu ne agitam prea mult ;)
    0 0
  • Daca taceai filosof ramaneai mai ufx mai.
    Lasa naibii netul si dute la scoala ca s-ar putea sa ramai repetent.
    Puneti mana pe carti mai copii si mai cititi si voi ceva sa va imbogatiti si voi vocabularul si sa va deschideti mintile spre noi orizonturi.
    0 0
  • tin sa te anunt k am terminat deja studiile si kiar nu inteleg ce te crezi asa de destept avand in vedere k nici macar nu incerci sa ma contrazici , probabil k in lipsa de argumente. Si legat de vocabular , aici nu merita sa ma exprim prea elvat k nu ma intelege mai nimeni
    0 0
  • Nici nu are rost sa te contrazic pt ca nu exista nici o sansa pt indivizii cu o mentalitate ca a ta. Tu nici macar nu sti ce a reprezentat si inca mai reprezinta aceasta cutie de aluminiu pt Honda si adevaratii pasionati de automobile Honda care stiu cu adevarat ce este o masina echilibrata si gandita de la cap la coada, si pe langa asta ei mai stiu ca nu conteaza doar sa ai sub capota mii de centimetrii cubi si mi de cai putere ca sa obtii performanta.
    Dar taranul roman care nu a vazut altceva inafara de Dacia 1300 si ceva mai tarziu tractorase VW nu are de unde sa stie asta.
    0 0
  • ufx
    cred ca nici tu nu te intelegi......chiar te sperii de tine in oglinda.....cat despre comentarii fara date si cunostinte stii cum se spune despre asemenea oameni? daca nu stii e cu atat mai grav....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru