Lexus IS 250 SR – editie speciala

De Catalin Dinu
Publicat Marti, 13.05.2008
Japonezii de la Lexus lanseaza IS 250 SR pe piata britanica, o serie limitata cu design sportiv.

Esential

1000 de unitati Lexus IS 250 SR vor fi produse.

Lexus a lansat o editie speciala pentru IS 250. Aceatsa va purta sufixul “SR” si se va vinde doar pe piata din Marea Britanie in 1000 de exemplare. Lexus IS 250 SR se distinge, indeosebi fata de varianta de serie, printr-un aspect imbunatatit care denota mai multa sportivitate. Performantele modelului japonez nu au fost imbunatatite, motorul V6 pe benzina de 2.5 litri dezvoltand aceeasi putere ca modelul obisnuit, de 204 CP.

Pachetul sport creat pentru Lexus IS 250 SR consta intr-un kit exterior complet si o serie de modificari la interiorul masinii. Printre elemente de caroserie care au fost restilizate se regasesc spoilerele fata si spate si pragurile laterale, eleronul inclus in linia portbagajului reprezintand un accesoriu adaugat de producatorul japonez. Lexus pune la dispozitie doua tipuri de jante noi din aliaj pentru a completa designul caroseriei: un set de 17 inch cu 10 spite si setul Tsuki de 18 inch.

La interiorul de serie, Worcester Black, al lui IS 250 SR putem distinge un set nou de pedale sport din aluminiu, covoare speciale si scaunele din fata incalzite.

Toate imbunatatirile vin in combinatie cu obisnuitele dotari standard precum iluminarea interioara cu LED, sistemul inteligent de deschidere si pornire a motorului fara cheie, clima, cruise control si 10 airbaguri.

Via | WorldCarFans

Comentarii (2)

  • noname00
    IS 250 are 204 CP
    aveti o mica gresala in articol
    0 0
  • da
    am efectuat modificarile! multumim de atentionare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru