Lexus IS Coupe-Cabrio debuteaza la Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 04.09.2008
Salonul Auto de la Paris va gazdui premiera viitorului Lexus IS Coupe-Cabrio, rivalul lui BMW Seria 3 Coupe-Cabrio.

Dupa ce ieri am aflat neoficial micile revizuiri pe care le va aduce Lexus actualei generatii a sedanului IS, revenim astazi cu noi informatii despre surprizele pregatite de constructorul japonez. Potrivit unor surse din interiorul consiliului de administratie Lexus, Salonul Auto de la Paris va mai bifa o premiera pentru Lexus.

De aceasta data este vorba despre un model foarte important in economia brandului de lux, care tinteste catre succesul BMW si Mercedes. Asiaticii vor lansa concurentul mult asteptat pentru BMW Seria 3 Coupe-Cabrio. Este vorba despre varianta coupe-cabrio a actualului IS, care va debuta sub forma de concept in cadrul salonului parizian din octombrie.

Potrivit acelorasi surse, versiunea de serie a cabrioletei Lexus va imprumuta majoritatea liniilor de design promovate de conceptul care va debuta la Paris, deci putem spune ca vom vedea in toamna o versiune pre-productie.

Asemeni actualului BMW Seria 3 Coupe-Cabrio si a deja anuntatului Infiniti G37 Coupe-Cabrio, Lexus IS va beneficia tot de un acoperis hard-top.

Inca nu exista informatii despre motorizarile pe care Lexus planuieste sa le introduca pe viitorul model, insa ne putem astepta la putine surprize, sub capota urmand sa se regaseasca actualele unitati care propulseaza sedanul.

Noul Lexus IS Coupe-Cabrio este asteptat sa debuteze pe strazi si in showroom-uri undeva la mijlocul lui 2009, varianta noua de caroserie nefiind insa disponibila si pentru versiunea de performanta IS-F.

via | CarScoop

foto | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru