Lexus IS-F Cabrio va debuta in 2011

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 10.07.2009
Producatorul japonez Lexus ar putea crea si o versiune cabrio a lui IS-F, pentru a rivaliza modele precum BMW M3 Cabrio. Noul IS-F Cabrio va debuta in preajma anului 2011 si va avea un motor V8 de 423 CP.

Lexus va crea si o versiune cabrio a modelului IS-F, pe care o va lansa in preajma anului 2011. Lexus IS-F Cabrio va fi creat pentru a rivaliza liderul acestui segment de nisa – BMW M3 Cabrio, dar are si scopul de a inlocui modelul SC. Noua versiune a lui IS-F ar putea beneficia de un acoperis retractabil din panza, pentru a mentine masa acestui model la un nivel similar cu cea a sedanului.

Pentru a reduce pe cat posibil costurile de dezvoltare, IS-F Cabrio va fi propulsat de aceeasi unitate folosita si de versiunea standard a lui IS-F. Motorul V8 cu care este echipat Lexus IS-F dezvolta 423 CP dintr-o cilindree de 5.0 litri. Unitatea este cuplata unei transmisii SPDS cu opt trepte, care poate schimba vitezele in doar 0.1 secunde. Propulsorul V8 al lui IS-F beneficiaza de tehnologia injectiei directe, dar si de un sistem de distributie variabila VVT-iE.

Via | Autoblog.it

Taguri: BMW, IS-F, Lexus, M3, M3 Cabrio

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru