Lexus lucrează la LF-A II

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 04.06.2011
Japonezii de la Lexus pregătesc LF-A II. Aceştia susţin că nu este o nouă generaţie a supercarului, ci doar o versiune axată pe performanţe sporite.

Industria auto japoneză încă se clatină din cauza daunelor cauzate de cutremurul de pe 11 martie, însă niponii de la Lexus se împotrivesc acestui val. O serie de zvonuri spun că aceştia lucrează la o nouă versiune a supercar-ului LF-A. Aceasta va fi botezată LF-A II şi nu va fi o nouă generaţie, aşa cum mulţi ne-am fi aşteptat, ci va reprezenta o versiune împinsă la extrem a actualului model.

Noua variantă va dezvolta 570 de cai putere, la fel ca şi versiunea limitată Nurburgring Edition, va dispune de panouri de caroserie noi şi se va axa mult mai mult pe performanţe fără să facă rabat de la lux sau confort. Actuala versiune a supercarului nipon a intrat în producţia de serie în decembrie 2010. Japonezii vor realiza 500 de exemplare şi fiecare dintre acestea este asamblat manual.

Via | Autoblog

Comentarii (1)

  • "doar o versiune axată pe performanţe sporite"
    Si actuala generatie era axata pe confortul familiei, pe consumul redus de dioxid de carbon sau ce?
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru