Lexus LX 570 Invader by ASI

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 09.05.2010
Tunerii japonezi de la ASI vor lansa un pachet aerodinamic si de performanta pentru Lexus LX 570, cu ajutorul caruia modelul nipon va produce pana la 600 de cai putere.

Casa de tuning japoneza ASI va lansa un pachet aerodinamic si de performanta pentru Lexus LX 570, pe care il vor boteza Invader. Oficialii niponi au declarat ca acesta va deveni cel mai captivant off-roader de pana acum. Cu ajutorul kit-ului de caroserie Lexus LX 570 va avea un aspect mult mai agresiv si sportiv.

Din imaginea prezentata de japonezi putem observa cum spoilerul din fata a fost marit si restilizat pentru a inspira mai multa agresivitate. Versiunea de serie a lui LX 570 dispune de un propulsor V8 de 5.7 litri care produce 381 de cai putere, insa tunerii niponi doresc sa stoarca din aceasta aproximativ 600 de cai putere.

Cu cei 600 de cai putere sub capota modelul japonez va sprinta de la 0 la 100 de km/h in mai putin de 5 secunde. Metodele prin care vor ajunge la aceste performante nu au fost dezvaluite, insa tunerii au oferit un filmulet scurt pentru a ne demonstra de ce este in stare LX 570 Invader.

Via | WCF

Comentarii (5)

  • Off-road?
    La cat este de coborat spoilerul fata, nu pare sa mai poata iesi de pe asfalt. Pe de alta parte este o masina inalta, cu centrul de greutate situat destul de sus, ceea ce induce un ruliu sensibil. Si atunci, utilitatea acestei masini unde mai este? Sau este doar un vector de imagine a unei firme de tuning?
    5 7
  • cand modifica nu stiu ce casa de tuning un BMW X5, X6 il laudati la greu, acum ca a modificat o casa de tuning un Lexus incepeti sa criticati (nu e valabil pentru toti, desigur)
    10 3
  • Ivanoff
    Utilitate...
    Ce este aceea utilitate?
    Aceeasi utilitate despre care tu vb s-a pierdut de mult...vezi Touareg,Q7,Cayenne,X5,nu mai zic de X6 sau altebanomaliibauto de genul...
    Problema este insa alta,acest model e tunat,cele de mai sus sunt de serie (si putin facute pe gustul cocalarilor)
    9 0
  • felicitar casei de tuning,au facut dintr-o masina urata una si mai urata
    1 6
  • Victor
    Lexus
    Doaaaamne cat de urata poate sa fie oare cat de cocalar sau de dezechilibrat mintal sa fii ca sa iti cumperi asa ceva si cand te gandesti ca este unul din ultimele off-roadere(bine Toyota Land Cruise V8),este mai mult decat hidoasa este dementa umana pe patru roti in general fenomenul de tuning tinde catre hidos da aici ce sa mai cred k sunt campioni mondiali
    1 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru