Lexus RX450h facelift - primele imagini

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 02.03.2012
Lexus va expune la standul său de la Geneva faceliftul operat pe crossover-ul RX. Vedeta va fi versiunea hibridă RX450h şi derivatul său sportiv F.

Lexus va expune la Geneva faceliftul operat pe modelul RX450h, versiunea de top a crossover-ului său premium. Pentru a pregăti lansarea, subdivizionara Toyota a publicat deja o imagine care surprinde aspectul frontal al hibridului.

RX450h va adopta celebra grilă sub formă de clepsidră, introdusă de noua generaţie GS, precum şi blocurile optice noi, restilizate şi cu lumini LED încorporate. Spoilerul frontal nu a fost nici el ocolit şi, de altfel, nici proiectoarele. În partea posterioară vor exista stopuri redesenate, cu lumini LED, un spoiler uşor modificat, în timp ce profilul se va face remarcat prin jantele cu un design nou. La interior, clienţii vor face cunoştinţă cu un volan nou şi cu materiale superioare.

Odată cu faceliftul, Lexus va aduce la Geneva şi declinarea sportivă a versiuni RX450h, recunoscută după indicativul F. Aceasta va beneficia de jante din aliaj cu diametru mare, de praguri laterale, de spoilere redesenate şi de finisaje metalice noi la nivelul interiorului.

Faceliftul va fi operat pe versiunea RX450h, echipată cu 299 de cai putere, dar şi pe entry-level-ul cu propulsie convenţională, RX350, care dispune de un V6 de 3.5 litri şi 277 de cai putere.

Alături de faceliftul noului RX450h, la standul Lexus vor mai putea fi admirate noua generaţie GS450h şi declinarea sa sportivă, GS450h F Sport, precum şi conceptul LF-LC, aflat la debutul său european.

via | autoblog

Comentarii (5)

  • uhaaa
    o bijuterie de masina!!superba,si tehnologie si consum..si design.Minunata!
    4 13
  • zarnesteanu
    Asa "masina"
    Asa admiratori ...
    7 4
  • AndreiRN
    hahaha
    Copia penibila lu Renault Koleos. Astia de la VW sunt cam penibili deja.
    3 4
  • e greu la noi in tara cu tehnologia edi! ce pretentii sa ai de la unu ca zarnesteanu sau ca multi altii..daca nu scoate fum la plecare nu e masina ma! defapt ne meritam soarta lasa ca isi cumpara altii din astea si noi mergem cu cazanele lor de cel putin 10 ani! cea mai buna afacere am putut sa o facem..sau dc nu un x5,x6 hibrid care consuma 16% cand l-au testat cei de la o emisiune auto de la noi acum cativa ani! dar e bine...
    6 9
  • Pacat de masina ca e buna....la banii aia trebuia sa arate altfel nu ca
    o masina banala.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru