Lexus va scoate o versiune Roadster a lui LF-A

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 29.09.2010
Lexus va lansa o versiune cabrio a supercarului LF-A în viitorul apropiat, pentru a-i mulţumi pe clienţii care nu au apucat să se înscrie în lista celor 500 de norocoşi care vor avea un LF-A Coupe în garaj.

Esential

375.000 de dolari este preţul unui Lexus LF-A. Varianta Roadster va costa însă mai mult.

După ce a anunţat că toate cele 500 de unităţi ale supercarului LF-A pe care le-a programat au fost deja acontate de doritori, cei de la Lexus plănuiesc dezvoltarea unei versiuni cabrio a acestui model. 

Nu se cunoaşte încă soluţia pe care cei de la Lexus o vor adopta pentru versiunea descoperită a lui LF-A, preţul final al noului model urmând să difere în funcţie de tipul acoperişului ales. 

Lexus LF-A Roadster va beneficia de aportul aceluiaşi motor V10 de 4.8 litri şi 560 CP de pe varianta coupe. În această versiune de caroserie, LF-A ajunge în 3.7 secunde de la 0 la 100 km/h, viteza maximă atinsă de modelul japonez fiind de 325 km/h.

via | Automotive News (înreg)

 

Comentarii (1)

  • tare fain suna motoru asta!!!!bravo lor au facut o super masina de la a la z nu cu tot felu de combinatii si componente pe care le gasesti pe n modele intr-0 alta configuratie.......se sti prea bine la ce ma refer.amu dati la voturi rosii ....stiti voi care
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru