Salonul Auto de la Geneva 2014

LIVE TEXT GENEVA 2014: Ne plimbăm printre standuri şi vă prezentăm ultimele premiere mondiale

Publicat Marti, 04.03.2014
de Automarket
Comenteaza 11

19:00 Aici se încheie transmisiunea Live Text a primei zi de presă de la Salonul Auto de la Geneva. Vă mulţumim pentru că ne-aţi urmărit şi vă dăm întâlnire mâine pentru o nouă rundă de premiere şi mai ales de fotografii reale de la standuri. Nu uitaţi că aşteptăm cererile voastre speciale, deci dacă vă doriţi anumite fotografii cu anumite modele, nu ezitaţi să ni le cereţi în comentarii. O seară excelentă.

18:44 NEWSFLASH Directorul Opel are planuri mari în ceea ce priveşte viitorul mărcii în Europa: "Vrem să devenim al doilea brand din Europa până în 2022" a spus Karl-Thomas Neumann într-un interviu acordat celor de la Reuters la Geneva. 

18:33 Noua generaţie Toyota Aygo a fost primită cu braţele deschise de cei de la Toyota. Cu un mare X pe faţă, noul model seamănă fie cu mascota noului sezon X Factor, fie cu un concept. Depinde ce repere ai. Oricum am lua-o, schimbarea îi face bine lui Aygo, care promite mult mai multe în raport cu generaşia anterioară. Iar mai jos avem un clip care ne arată momentele dezvăluirii sale la Geneva.

18:25 Cei de la Ssangyong au planuri serioase în ceea ce priveşte viitorul modelelor sale în Europa. Iar cea mai bună dovadă este este noul concept XLV, care pe lângă faptul că pare un număr format din cifre romane este un crossover care-şi doreşte să ne arate direcţia în care-o va lua marca sud-coreeană în ceea ce priveşte designul. Şi nu e deloc rău având în vedere că ne referim la un brand care acum câţiva ani părea destinat categoriei "Aşa nu" la capitolul estetică. Un articol complet şi fotografiile de rigoare se găsesc AICI.

18:18 S-a strigat Bingo! În marea de premiere mondiale, de concepte şi de supercar-uri de toate felurile s-a strecurat o nebunie pe roţi pe care puţini au băgat-o în prima fază în seamă. Noul Nissan Juke Nismo RS are 218 CP, vine cu un interior dedicat celor cu sânge-n instalaţie şi cu un exterior care ţipă din toţi rărunchii "C'est moi!". Doar suntem la Geneva, în zona franceză a Elveţiei. 

18:13 Când nu au ce să-i facă unei maşini, tunerii o transformă în lingură. Acesta este McLaren P1 by FAB Design fotografiat în suc propriu, la Geneva.

18:04 Ghici cine va pilota prototipul cu care Porsche se va prezenta la startul cursei de 24 de ore de la Le Mans în 2014? Un anume australian:

17:54 Se anunţă o nouă generaţie Mazda2 care se va cere cumpărată. Asta dacă e să-i luăm în serios pe cei care spun că unul dintre principalele criterii de cumpărare a unei maşini este designul. Ceea ce e normal. El este noul Mazda Hazumi Concept, un prototip care sub numele pompos ascunde o maşină de oraş interesantă. Avem şi poze oficiale AICI, pentru cei interesaţi să aprofundeze.

17:49 Viaţa tristă în perioada Salonului Auto prin Geneva. 

17:35 Am trăit s-o vedem şi pe asta: un Rolls-Royce cu facelift. Pentru că oamenii cu bani sunt gata să dea şi mai mulţi bani pe o maşină cu faruri şi interior uşor modificate. Vorba poetului: "Nu cerceta aceste legi...". El este Rolls-Royce Ghost Series II şi avem mai mutle informaţii în articolul de AICI.

17:26 NEWSFLASH Elon Musk, CEO-ul Tesla Motors, a anunţat la Geneva că Europa este o piaţă foarte importantă pentru compania care produce exclusiv modele electrice şi că în următorul an vor fi deschise 30 de puncte de vânzare şi de service suplimentare faţă de ceea ce există astăzi. "Apreciez că peste un an vei putea călători prin Europa fără probleme alimentând maşinile doar de la Superchargere (n.n. încărcătoare rapide existente pe principalele şosele şi autostrăzi astăzi mai ales în statele nordice)". Ca de obicei, România nu prea este inclusă în poveste. 

17:18 E grea viaţa la Geneva...

17:13 NEWSFLASH Unul dintre subiectele zilei la Geneva este modul în care McLaren a reuşit să dezvolte un supercar cabrio şi unul coupe (650S Coupe şi 650S Spider) care au aceleaşi cifre ale performanţelor, deşi de obicei cabrioletele/versiunile Spider sunt mai grele şi implicit mai greoaie. Câteva explicaţii vin prin cei de la Business Insider AICI.

17:08 NEWSFLASH CEO-ul PSA Peugeot-Citroen tocmai a anunţat la Geneva că linia DS va deveni o marcă de sine stătătoare care se va vinde în paralel cu marca Citroen. Ok.

16:59 NEWSFLASH Marca Lexus a anunţat oficial că prototipul LF-NX, ale cărui linii de caroserie sunt în stare să taie orice, va intra în producţia de serie. În sfârşit vom avea dreptate când vom spune că maşina are linii agresive şi angulare.

16:52 Şi cum stăm noi liniştiţi şi fotografiem maşini, dintr-o parte a salonului se aude o voce: "De ce ai ochii atât de rotunzi, aţi înnebunit cu toţii cu proiectoarele de genul ăsta?" Este conceptul Subaru Viziv 2. Sau conceptul VW T-ROC. Sau Nissan Juke. Sau...

16:41 Segmentul hot hatch-urilor se cutremură. La cererea cititorilor, am trecut pe la standul Honda să vedem şi de ce. Ei bine, noul Civic Type R - deocamdată disponibil doar în formă de concept pre-serie - arată demenţial şi, dacă va ieşi în serie în forma asta, se anunţă un candidat serios la titlul de cea mai îndrăzneaţă compactă de peste 250 de cai. Articolul cu fotografii oficiale e AICI.

16:34 Există câteva întrebări de bază când e să-ţi alegi o nouă maşină. Diesel sau benzină? Manuală sau automată? De acum, la acestea se mai adaugă una. Vitală. BMW M3 sau BMW M4?

16:30 NEWSFLASH Dacă mai aveaţi vreo îndoială că SUV-urile mici de oraş sunt miezul problemei în industria auto a acestor ani, Salonul Auto de la Geneva vă calmează. Cei de la AP au articol interesant pe această temă. Preluat de Boston.com AICI.

16:18 Nu puteam să trecem pe la standul BMW fără să-l fotografiem pe noul BMW X3 facelift. V-am povestit multe despre el AICI, aşa că nu mai insistăm. Oricum îl veţi vedea pe străzi până la refuz.

16:14 NEWSFLASH Audi a confirmat la Geneva faptul că viitorul R8 va avea şi motoare mai mici în gamă. De exemplu, unul mai mic decât V8-ul care încheie linia de motorizări actuală. Noul model va fi lansat în 2015. "În unele ţări contează mult cilindreea, ceea ce înseamnă că va trebui să ne orientăm şi spre motoare turbo cu o capacitate cilindrică mai redusă", spune Ulrich Hackenberg pentru Autocar.

16:11 Nu toţi jurnaliştii auto sunt de acord cu faptul că titlul Car of the Year 2014 a ajuns la Peugeot 308. De exemplu, Chris Harris zice aşa:

16:08 Destul cu conceptele auto. Trecem la anvelopele viitorului, acolo unde Goodyear a adus la Geneva o anvelopă dedicată SUV-urilor care are talpa formată din două zone distincte: una perfectă pentru şosea, alta excelentă pentru off-road. Plus două camere cu aer, ceea ce înseamnă că dacă una e găurită de vreo şină de tramvai din Militari anvelopa merge mai departe fără probleme. Simplu, dar complicat. Şi, vă reamintim, doar concept.

15:53 De la o maşină de familie cât garajul trecem la o maşină care costă cât casa. Şi mai mult decât atât. Este vorba despre surpriza celor de la McLaren pentru Geneva. Se numeşte 650S Spider şi este versiunea cabrio a modelului 650S, care a fost la rândul său premieră mondială la salonul elveţian. Semnalmente: 3 secunde pentru 0-100 km/h. Restul e poveste care poate fi citită AICI.

15:53 Dacă ai o familie numeroasă şi vrei într-adevăr spaţiu pentru toată lumea, Volkswagen te ajută cu noul Multivan Alltrack Concept, care devine la nevoie un soi de rulotă automotorizată. Are 4x4 permanent şi scuturi, de aici şi numele Alltrack. Şi va fi probabil disponibil la anul. Mai multe detalii AICI

15:45 La standul Nissan, noul Juke facelift încearcă să ne facă să înțelegem că vine cu schimbări estetice.

Cert e că noua nuanță disponibilă pentru exterior iese clar în evidență. Iar în fotografiile oficiale, pe care le poți vedea AICI, se vede și mai bine.

15:37 De prin standuri adunate... Noul Mini este gata de showroom-uri. Chiar dacă un ochi neavizat nu vede nimic schimbat la maşina asta, am explicat deja toate modificările şi adăugirile într-un articol amplu pe Automarket, deci sunteţi invitaţi să vă lămuriţi AICI.

15:28 NEWSFLASH Andy Palmer, unul dintre vicepreşedinţii Nissan, susţine că este absurd ca lumea să ceară maşini la standarde de siguranţă europene în ţări precum India. "Oamenii care critică siguranţa acestor maşini special destinate pieţelor emergente trăiesc într-o lume proprie. Vorbim de maşini construite special pentru a transporta oameni care altfel ar merge câte trei sau patru pe o motocicletă. dacă punem multe sisteme de siguranţă pe aceste maşini, oamenii ăştia nu-şi vor mai permite maşinile şi se vor întoarce la motocicletele lor. O maşină cu scaune individuale şi caroserie este mult mai sigură decât o motocicletă", spune oficialul Nissan intervievat de Autocar la Geneva.

15:16 NEWSFLASH Cei de la Jaguar au confirmat faptul că modelul care se lupta cu BMW Seria 3, Audi A4 şi Mercedes-Benz Clasa C se va numi Jaguar XE. Îl vom vedea în showroom-uri începând cu anul 2015, deci mai avem de aşteptat. Dar v-am spus ca să nu vă ia prin surprindere.

15:14 Să râdem cu cei de la Top Gear

15:03 NEWSFLASH Auto Express a testat mult discutatul CarPlay, sistemul de infotainment dezvoltat de Apple în colaborare cu Ferrari, Volvo şi Mercedes-Benz despre care Automarket v-a povestit mai mutle ieri, într-un articol dedicat. Verdictul lor? "E bun pentru cei care au iPhone, pentru că e foarte familiar". Mai multe AICI.

14:56 Pentru mulţi, toponimul Monte Carlo înseamnă soare, mare, bani şi eventual curse de Formula 1. Pentru Skoda, Monte Carlo ediţii speciale ale modelelor proprii. Iar după Fabia, şi restul gamei subcompacte primeşte cadou pachetul Monte Carlo, pe care îl detaliem pe larg AICI. Avem Citigo, Yeti şi Rapid Spaceback în culorile lui AC Milan. Fără nicio legătură cu echipa italiană, evident.

14:51 Se numeşte Alfa Romeo 4C Spider şi este versiunea fără acoperiş a celui mai sexy model pe care marca din Milano l-a scos pe piaţă în ultimii 500 de ani. Şi, oricât de reticent ai fi la maşinile italiene, îţi place şi l-ai vrea şi tu. Pentru că e ce trebuie. Mai multe informaţii găseşti AICI.

14:44 Ce spuneţi de o bombă de 190 de cai putere? Se numeşte Abarth 695 Biposto, este un Fiat 500 cu steroizi şi se lansează la Geneva ca să îţi mănânce sufletul sau ceva de genul ăsta. Mai multe detalii AICI.

14:34 NEWSFLASH BMW anunţă că ţinta de vânzări pe anul 2014 este de peste două milioane de maşini. În 2013, BMW vânduse 1.66 de milioane de unităţi la nivel mondial.

14:16 NEWSFLASH Kia intră în rândul lumii mari în acest an la Geneva şi anunţă prima sa cutie automată cu şapte trepte şi dublu ambreiaj. Conform primelor informaţii oferite de oficialii sud-coreeni, noua transmisie va înlocui actualele DCT-uri începând cu anul 2015. Îmbunătăţiri: -7% la consum şi +5% la performanţe. Not bad, Kia!

14:13 În timp ce tu te afli în România şi urmăreşti Salonul de la Geneva pe Automarket, unii fac interviuri cu înalţi oficiali Volvo în ultimul concept dezvoltat de marca suedeză. Adică ĂSTA. Fiecare cu jobul lui.

14:09 Oamenii noştri au ajuns la standul Maserati, unde au dat de ceea ce ei numesc unul dintre cele mai frumoase concepte prezentate în epoca recentă. Este vorba de noul Maserati Alfieri, care face ceea ce trebuie să facă o maşină italiană: să te facă s-o vrei. Un material de lângă Alfieri găsiţi AICI.

14:00 De prin standuri adunate: Skoda VisionC este conceptul care ia ochii tuturor jurnaliştilor la standul mărcii din Cehia. De această dată nu e doar o chestiune de culoare, ci şi una de formă. Pentru că prototipul mărcii arată excepţional, le urăm celor de la Skoda să scoată cât mai repede modele care să conţină ingredientele aceleiaşi reţete. Mai multe informaţii şi fotografii oficiale cu VisionC găsiţi AICI.

13:49 La Salonul Auto de la Geneva are stand chiar şi Cursa de 24 de ore de la Le Mans. 

13:36 De prin standuri adunate: Opel Astra OPC Extreme face senzaţie în fieful mărcii germane. Şi nu o face degeaba. Pe lângă designul radical de la exterior, versiunea prezentată la Geneva - deocamdată un prototip - nu are decât vreo 300 de cai putere şi 100 de kilograme în minus faţă de OPC-ul normal. Avem şi fotografii şi informaţii oficiale. AICI.

13:32 Între timp, numărul premierelor mondiale de la Geneva a ajuns la 76. Şi toate sunt prezentate pe larg pe secţiunea dedicată de pe Automarket.ro, aşa cu nu uitaţi să aruncaţi un ochi pe acolo din când în când pentru a fi la curent cu noutăţile împărţite pe mărci.

13:30 La Geneva nu vin doar maşini, ci şi legende. Iar Sebastien Loeb este acolo pentru a le răspunde jurnaliştilor curioşi de viitoarea carieră a francezului în WTCC cu Citroen.

13:22 Trebuie să ai pedigree ca să vezi de aici lansarea noului Lamborghini Huracan.

13:17 Facem o pauză de la atâtea maşini frumoase şi analizăm o nouă inovaţie marca Dunlop. Se numeşte Chip-in-Tyre şi foloseşte un senzor în anvelopă care are rolul de a comunica cu sistemele electronice ale maşinii. Astfel, maşina ştie în orice moment presiunea, temperatura şi chiar ce tip de anvelopă ai montat pentru a-şi adapta suspensiile la condiţiile pneului. Cool.

"Salut, eu sunt anvelopa dreapta faţă şi nu am mai dat de gropi de 100 de kilometri. Am ieşit cumva din România?"

13:02 Lucrurile devin din ce în ce mai serioase la Geneva. Noul Nissan GT-R Nismo a fost prezentat la standul mărcii japoneze, iar asta înseamnă un singur lucru: pe piaţă a apărut o nouă maşină care trece de 600 CP. Ura! Mai multe detalii despre noul model Nissan găsiţi AICI.

12:57 Nu e o glumă. Kia a adus la Geneva o serie de biciclete electrice. Pentru că Europa, vorba unui chibiţ. Seria se numeşte oficial KEB (Kia Electric Bicycle, nimic ascuns în nume) şi au o autonomie de 40 de kilometri. Viteza maximă: 25 km/h. Greutate: 20 de kilograme.

12:52 Vă regăsiţi?

12:46 Automarket a ajuns la standul celor de la Jeep şi a asistat la dezvelirea noului Renegade, cel mai mic membru al mărcii americane. Noul SUV de segment B a apărut în faţa jurnaliştilor ca o mare speranţă, rămâne de văzut ce rezultate va avea pe piaţă. Un articol dedicat şi fotografii de la standul Jeep găsiţi AICI.

12:42 El este noul Maserati Alfieri. Deocamdată e un concept care arată fantastic, dar italienii au promis că-l vor aduce şi în versiune de serie pentru a se bate cu cele mai frumoase coupe-uri din lume. Pentru că, vorba reclamei, merită. Mai multe fotografii şi detalii oficiale găsiţi AICI.

12:30 La 25 de ani de Mazda MX-5, marca japoneză ne-a rezervat o surpriză la standul propriu de la Geneva. Iar băieţii de la Evo au surpărins-o în toată splendoarea. Începutul legendei.

12:22 Victorie! Cel mai tare TT din istorie e aici, chiar dacă deocamdată doar în versiune conceptuală.

Dar vreme trece, vreme vine... 

12:19 NEWSFLASH Şeful de dezvoltare a gamei de modele de oraş Renault, Benoit Bochard, a confirmat la Geneva că noua generaţie Twingo nu va avea o versiune RS. Vor exista probabil versiuni mai puternice, dar niciuna nu va purta siglele RenaultSport. Păcat, noua platformă cu tracţiune spate putea însemna mult pentru iubitorii maşinilor mici şi dinamice.

12:15 NEWSFLASH Problemele dintre Rusia şi Ucraina pun pe gânduri constructorii auto. La Geneva aflăm că sancţiunile pe care le-ar putea primi Rusia pentru intervenţia militară din Ucraina ar putea duce la întreruperea activităţii la unele uzine importante ale unor mărci de top precum Ford sau Toyota. Detalii într-un articol Associated Press preluat de Yahoo AICI.

12:13 Nici la Ssangyong nu a fost pauză astăzi: noul concept XLV, care anunţă un crossover interesant, şi-a făcut apariţia la standul mărcii sud-coreene.

11:53 Peugeot se laudă la standul propriu cu noul titlu primit ieri de Peugeot 308: European Car of the Year. Felicitări și din partea noastră, la mai mare. 

11:50 Ferrari nu se fereşte de cuvinte şi consideră că noul California T este "Regina Genevei". Pentru a demonstra asta, italienii au publicat chiar şi un clip oficial. 

11:47 Englezii de la Autocar spun că Citroen C1, Peugeot 108 şi Toyota Aygo cresc la nivel calitativ. Ce înseamnă acest lucru pentru preţul tripletei franco-japoneze de oraş? Vedeţi AICI.

11:41 Porsche revine în acest an în cursa de 24 de ore de la Le Mans, iar maşina cu care nemţii vor încerca să-i bată pe rivalii de la Audi (frate, frate, da' brânza-i pe bani) şi Toyota se numeşte 919 Hybrid. Informaţiile complete sunt AICI. Nu rataţi fotografia de sus cu prototipul pentru LMP1 :)

Cine-a zis că nemţii sunt mult prea serioşi?

11:32 Aston Martin nu prezintă o maşină nouă la Geneva, dar are o premieră mondială: programul de personalizare botezat Q by Aston Martin. Nu c-ai avea cum să greşeşti cu un Aston standard, dar na, dacă vrei să-l strici, eşti invitatul lor :)

11:29 Bine aţi venit în interiorul noului Volvo Concept Estate. De fapt, bine aţi venit în interiorul fiecărui Volvo de la noul XC90 încolo, pentru că ceea ce vedeţi aici va fi transpus pe toate modele de serie începând cu această toamnă. Nice!

11:26 Jaguar F-Type şi Porsche 911 se pregătesc de un nou rival. Se numeşte Maserati Alfieri Concept şi este un coupe sportiv care promite multe. Deocamdată vedem o fotografie de la standul Maserati, dar în scurt timp îl vom vedea în imagini oficiale pe Automarket într-un articol dedicat.

11:22 Ferrari vine cu un facelift anul ăsta la Geneva. Se numeşte California T şi este un update estetic şi tehnic al cabrioletului din gama mărcii. Iar prezenţa sa este salutată de fanii brandului şi de publicaţiile dedicate. Informaţii şi fotografii complete puteţi găsi AICI.

11:10 La ce v-aţi fi aşteptat de la un facelift al lui Nissan Juke? La câteva perechi de blocuri optice are, era greu să sesizezi diferenţele. Ceva modificări sunt, dar nu atât de adânci încât să-i schimbe personalitatea şi aşa nebună a SUV-ului de segment B al celor de la Nissan. Până una-alta, dacă vreţi să citiţi mai multe despre modelul japonez, vă invităm pe articolul dedicat.

10:59 Surprize, surprize! Audi nu aduce la Geneva doar noua generaţie a lui TT, ci şi un concept, denumit Audi TT quattro Sport, care are motor 2.0 TFSI şi 420 CP. Probabil că viitorul TT-RS ştie ceva mai multe despre acest subiect, aşa că vom aştepta cu nerăbdare să vedem ce iese din concept. Ca idee, 0-100 km/h în 3.7 secunde sună îndeajuns de bine ca să deschidă larg gurile curioşilor. Vorba lui Sebastian: "Crezi că ajungem repede cu maşina asta la Lingura şi Strachina?"

10:49 Azi luăm şi dedicaţii :) Dacă vreţi să vedeţi un anume model la stand la Geneva, spuneţi-ne în comentarii şi trimitem oamenii să ne dea fotografii cât de repede se poate. Pentru că, vorba aia, clientul nostru, stăpânul nostru.

10:45 Fani Honda, sunteţi pe poziţii? Noul Civic Type R este aproape şi a fost anunţat la Geneva printr-un prototip care e de fapt modelul de serie cu câteva LED-uri în plus. Dacă va arăta aşa, va fi fantastic. Avem şi un articol complet cu imagini şi informaţii AICI.

Le trimitem mailuri japonezilor să lase modelul de serie FIX aşa?

10:42 Noul Renault Twingo a văzut şi el lumina zilei la standul mărcii franceze de la Geneva. Mai multe detalii şi fotografiile oficiale ale noului model de oraş pot fi analizate în articolul dedicat de Automarket AICI.

10:37 De la standul Lamborghini vine prima fotografie cu noul Huracan, sportiva care îl înlocuieşte pe Gallardo în gama mărcii italiene. 

10:25 Prima mare surpriză a Salonului de la Geneva: o marcă din Liechtenstein are mari şanse să fie denumită revelaţia evenimentului. Asta pentru că noul concept QUANT e-Sportlimousine construit de compania NanoFlowcell este WOW! 

10:22 Noul Toyota Aygo pare pregătit să fie maşina oficială a noului sezon X Factor. Oricum, modelul japonez de oraş este cel mai reuşit dintre toţi cei trei tripleţi care au ieşit în a doua generaţie a colaborării dintre PSA Peugeot-Citroen şi Toyota. Dacă vreţi mai multe informaţii, le găsiţi AICI.

10:13 Avem şi primele imagini de la standuri. Iar vedeta celor de la BMW este, în acest an, noul Seria 2 Active Tourer. Adică un monovolum compact care are, atenţie, tracţiune faţă. O premieră absolută pentru marca bavareză. Mai multe detalii despre noul model găsiţi în articolul dedicat.

10:05 Prima mare premieră mondială dezvăluită astăzi este conceptul Hazumi. Nu e ceva super-SF, ci viitorul Mazda2 în haine de sărbătoare. Altfel spus, acesta va fi noul Mazda 2. Iar pe Automarket găsiţi AICI un articol dedicat acestui prototip.

Viitorul Mazda2 va fi, aşa cum ne aşteptam, o versiune la scară redusă a lui Mazda3.

10:00 Până una alta, dacă Dacia tot nu a adus nimic nou la Geneva, începem ziua cu o fotografie de la standul mărcii, acolo unde Duster facelift aşteaptă oaspeţi europeni. Să-l admire şi să-l cumpere.

Dacia Duster la Geneva.

9:59 Dacă doriţi să revedeţi filmul zilei de ieri, una plină de prezentări şi lansări, vă invităm pe articolul dedicat.

9:55 Vă reamintim că puteţi consulta în orice moment lista completă a premierelor absolute de la Geneva pe pagina dedicată de pe site-ul nostru. Până acum sunt confirmate 69 de noutăţi mondiale, dar numărul va creşte simţitor odată cu deschiderea porţilor pentru jurnaliştii acreditaţi la salon.

9:50 Bine aţi venit în prima zi a Salonului Auto de la Geneva. Automarket vă invită să ne fiţi alături pentru întreaga durată a zilei. Avem oameni la Geneva, deci vom avea fotografii direct de la standuri, iar echipa de la Bucureşti stă legată la ultimele noutăţi pentru ca voi să nu pierdeţi nimic. Minut cu minut, până diseară.


Comentarii (11)

  • Cristian
    Avand in vedere apelul dvs. de la ora 10:49 as dori cat mai multe informatii si imagini cu noul CTR cat se poate de repede. Multumesc!
    2 0
  • mircea
    Cristian, vorbim despre Civic Type R? Avem deja articolul aici: http://www.automarket.ro/geneva-2014/honda-civic-type-r-conceptul-apropriat-de-productie-anunta-o-noua-era-55429.html

    Trimitem oamenii pentru fotografii la stand imediat :)
    3 0
  • Cristian
    Da, despre Civic Type R aminteam mai sus, am omis articolul(greseala mea). Astept cu interes primele fotografii de la stand.
    2 0
  • andrei
    Electrice nimic?
    0 0
  • a lansat vw noul golf plus???
    1 0
  • si , rugaminte mare, poate intrati in vb cu un oficial SEAT si va spune ceva despre noua Altea (daca mai vine si cand : ca e pe piata deja de 10 ani)
    1 0
  • mircea
    @lord Noul Golf Plus mai aşteaptă puţin. Iar despre Altea nu se aude nimic deocamdată. Poate la toamnă.
    1 0
  • ovidescu
    Care-i faza la fotografia de sus cu prototipul Porsche LMP1?
    0 0
  • ovidescu
    nvm, am gasit
    0 0
  • Poze interior exterior si specificatii pt noul ecoboost de pe focus?
    1 0
  • Articolul cu conceptul Viziv2 al celor de la Subaru l-am citit. cateva poze de la stand se pot incarca?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru