Logan Pick-up tunat de Elia: 15.000 de euro!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 17.11.2008
Tunerul german Elia a abordat intr-o gama diferita muzica Logan Pick-up. Imaginea schimbata face toti banii!

Daca Statele Unite nasc isterii cand e vorba de pick-up-uri tunate, lansarea noului Logan Pick-up nu a lasat indiferenti tunerii europeni. Deocamdata, prima casa de tuning care a realizat un kit comercial pentru versiunea utilitara a lui Logan este Elia, o companie specializata in modificarea modelelor grupului Renault.

Pachetul oferit de Elia pe Logan Pick-up include suspensii coborate, jante de 17 inch cu pneuri 215/45, un bull-bar cromat si un kit de bare care asezoneaza bena clasica a modelului.

Pretul intregului kit Elia plus Logan Pick-up este de 12.950 de euro (comandat cu motorul pe benzina de 1.6 litri) sau de 15.450 de euro daca motorizarea preferata este dieselul de 1,5 litri si 85 de cai putere.

via | Elia

Comentarii (18)

  • Catalin
    nu pricep
    Nu inteleg. 15000 de euro e pretul loganului cu tot cu kit, sau e doar pretul kit-ului, la care se mai adauga si pretul masinii? Pentru ca daca e asa...oh my God. :)
    0 0
  • Crysty
    Logan
    E pretul cu tot cu KIT! Mai citeste ink odata! Dar iti dai seama platesti 3-4000 euro pe niste jante, suspensii si 3 bari de aluminiu! Ia sa vezi cum sar pe noi fanii logan!
    0 0
  • Catalin
    Logan
    :))))))))))))). Avem fani Logan? Unde?
    0 2
  • logo
    oare de ce pastreaza veche stema ?
    0 1
  • Crysty
    @ IO
    De ce pastreaza stema veche? Simplu! pt ca nu are face lift! Numai la modelele cu face lift e grila motorului desfacatorul de bere !
    0 1
  • Andrei Alexandru
    Mda :)
    Mda :) daca asa arata un tuning eu sunt popa!
    0 1
  • =|===
    In numele tatalui, si-al filui, si-al sfantului duh, AMIN!
    0 1
  • Tuning???
    Asta nu-i un tuning, asemenea modificari se pot face aproape la orice vulcanizare. Scuzati-ma dar cred ca intelegem conceptul de tuning ca notiuni diferite, asta sincer este stire pentru lipit pe usa de la vulcanizare, cat despre pret... ce comedie.
    0 0
  • CRISTI 13
    :)))
    TUNING :)))))))))),AIA POT SA FAC SI EU IN FATA GARAJULUI :)))))))))))
    0 0
  • lalala
    daca voi puteti face asta in fata garajului si la orice vulcanizare atunci eu ma fac gay.....:)))..m-am convins..am vazut suficiente masini "tunigate" da' exact cum ziceti:in fata garajului sau la vulcanizare..eu as da 13000e pe loganu ala de 1.6...poate stiti voi vreo masina la 13000e NOUA!!!!! care sa arate cat de cat...si chiar as modifica motorul la loganu asta; eventual i-as pune de clio rs..si nici intretinerea nu i scumpa la motor de 1.6...muahahaha...eu mi as lua unu de asta...facem pariu ca o sa intoarca lumea capul dupa ea pe strada..ca dupa 320d si 520d si mai pot enumera,nu mai intoarce nimeni capu ca is masini asa comune...
    0 0
  • razica
    pt shtou
    esti fan logan , dar ti ai dori un 320 etc... ala nu e tunning, si da il faci in fata garajului cu max 1500 euro si piese cuparate din vitan
    0 0
  • @shtou
    sunt de acord cu el...nu sunt fan logan dar are dreptate...la 13.000 de euro nu gasesti masina NOUA cu un design normal si motorizare la fel de normala!si eu m-am saturat de "masini tunate" la atelierul din coltul strazii sau in fata blocului cu folii lipite pe geamuri cu masina de calcat rufe, diferite nuante ale caroseriei, "sistem audio" luat din piata de la rusi gen SUNNY, PIONIER si altele...le stim cu totii dar nu stiu de ce nu recunoasteti!!!
    bafta in continuare
    0 0
  • hm...
    nemtilor nu le "cad galoenele" ocupandu-se "putin" de o masina care numai nationala pentru ei nu e. Dar baietii astia sunt destepti. Ei fac COMERT cauta orice metoda sa se faca cunoscuti si sa vanda ce stiu sa faca mai bine. LA noi...la noi se gasesc tot felul de CRETINI care in afara de a critica nu stiu. Tara asta, cum am mai zis-o, merge prost datorita unor marmote de astea...dau din gura si manaca KKT. Pofta buna!
    0 0
  • @razica
    draga domnuu..decat sa dau 13000e pe un 320 second cu "130-150 mii km reali" la bord mai bine imi iau loganu asta..ii super tare..&sa-ti mai zic ceva toati:nemtalaii au stiut intotdeauna sa fie nationalisti &patrioti &sa-si apere economia,de aia ai ajuns tu sa cumperi masini nemtesti care is calitate..ei cum crezi ca au inceput draga compatriot?haa?cu lux si calitate 1?mai citeste istoria auto..&ei stiu sa-si cumpere marfa lor..tu ti-ai gasit sa dai in dacia noastra..halal compatriot..nici mie nu-mi place loganul din diverse motive,dar asta chiar arata bine la banii aia..&mi l-as lua..ca ii masina noua &la 13000e nu gasesc nimic NOU pe piata cat de cat..afla ca la 13000e ii cea mai cool masina pt mine;decat sa dau 13000e pe o second ca tine din 2003-2005 cu "x km reali" prefer sa iau loganu asta NOU cu 10 km REALI &cu garantie 3 ani draga..&ma doare-n paispe 3 ani de zile pe cand tu la secondu tau incepi sa scoti din buzunar ba pt bucsi ba pt tot felul de componente la ea..ca doara are "150 mii Km reali pe bune,cu carte service"..Frectii,draga,frectii..stiu mai bine ca tine partile astea,crede-ma..
    @CHRIS &ioio :perfect de acord cu voi.plini de baieti cu masini tuningate care la expozitii arata asa de stralucitori..si cand le vad pe strada la 1-2 saptamani dupa..ba pica vopseaua de pe spoilere,ba s-o desprins bucata din el..tuning facut cu 1500e aia a tai..decat sa dau 1500e pe tuningu tau,mai bine imi iau un kit complet(arcuri+amortizoare fata spate) profi sport si-l montez pe loganu asta tuningat..sau imi montez ceva pentru upgrade motor,iar la nemtalai nu le pica falca ca tuningheaza "jaful nostru de logan sau golan cum il mai numesc cei de teapa ta"..&chiar il tuningheaza super.
    daca o sa reusesc un mica afacere la anul,afla draga RAZICA ca imi iau LOGANU ASTA(pe langa celelalte 2 masini draga care valoreaza mai mult ca 320d tau second &care au fost noi cand le-am cumparat).&primul lucru care il voi face daca reusesc sa-l iau ii sa-l pun langa un 320d sau 520d in parcare &sa fotografiez fetzele oamenilor care se vor uita la LOGANU meu in detrimentul celorlalte masini..ha
    PS:scuze celor cu BMW,nu vreau sa se interpreteze ca si ofensa,dar am vrut sa-i subliniez amicului de forum anumite aspecte legate de masini..in rest,fiecare isi stie bugetul,gusturile&parerile & stie pana unde ii este plapuma-din pacate la noi unii nu stiu unde ii capatul,doar vor sa vezi ca au...cand realitatea ii ca ei nu au suficient pentru traiul de zi cu zi..dar au masini taari..
    hai ceaules
    0 0
  • Au tunato din resturile ramase de la alt tuning si ca sa nu le arunce s-au jucat cu primul lighean iesit in cale.
    0 0
  • logan pick-up
    Am logan pick-up 2008 vreau sal echipez cu bare de aluminiu si genti ... doresc informatiii despre pretul acestor acesorii...astept raspuns! Multumesc
    0 0
  • tuning
    pentru unii masina nu inseamna nimic
    este un imprumut la banca si gata ....esti cel mai tare in oras
    logan este o masina super.indiferent ce pui pe ea fata de serie esti putin mai sus
    cei care comenteaza aiurea probabil ca au uitat ca mergeau cu surceaua la geamul masinii bunicului,si cu bidonu de benzina pus pe tur si retur
    am logan , l-am tunat si sunt foarte mandru de el
    0 0
  • Barbu Florin
    kit elia logan
    vreau sa stiu de unde pot sa procur si yo kit elia pt logan pick up ..o firma de tunning care importa asa ceva..sau cineva care aduce asa ceva
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru