Lotus Evora va patrula pe autostrăzile engleze

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 17.01.2011
Organele de poliţie care activează pe autostrăzile din Marea Britanie au primit din partea celor de la Lotus un exemplar Evora. Modelul dispune de un motor V6, care oferă 280 de cai.

Esential

280 de cai putere dezvoltă versiunea destinată poliţiei britanice a modelului Lotus Evora.

Lotus caută să vină în sprijinul poliţiei din Marea Britanie cu un exemplar Evora, destinat agenţilor din cadrul Central Motorway Police Group. Modelul sportiv va fi folosit de poliţia autostrăzilor din Regatul Unit pentru a urmări eventualele infracţionalităţi. Exemplarul a fost deja prezentat în cadrul Salonului Auto de la Birmingham şi urmează să se alăture efectivelor poliţiei în următoarea săptămână.

Lotus va colabora cu organele de poliţie pentru a instrui, pe circuitul propriu de la Hethel, agenţii care se vor afla la volanul viitorului Evora, dedicat patrulării pe autostrăzilor. Poliţiştii vor învăţa cum să gestioneze eficace şi în siguranţă comportamentul modelului la viteze mari.

Prima imagine publicată de constructorul britanic surprinde modelul cu patru locuri "îmbrăcat" în culorile tradiţionale ale poliţiei britanice. Sub caroserie, Evora ascunde însă aceeaşi mecanică de serie. Propulsia este asigurată de un motor V6 de 3.5 litri, capabil să livreze 280 de cai putere.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru