Lotus va dezvălui la Paris Evora S şi Evora Auto

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 18.08.2010
Lotus va aduce la Salonul Auto de la Paris, alături de supercarul anticipat deja, şi două versiuni noi ale modelului cu patru locuri, Evora.

După ce în luna iulie a recunoscut că standul său de la Paris va găzdui debutului mondial al unui supercar de talia Ferrari şi Lamborghini, constructorul britanic Lotus plusează cu alte două premiere.

Involuntar, Lotus a confirmat lansarea a două noi versiuni ale modelului Evora, după ce surse din interior au dezvăluit presei detalii despre standul britanicilor. Cele două premiere se numesc Evora S şi Evora Auto şi în prezent desfăşoară ultimele teste pe circuitul de la Nurburgring.

Modelul cu patru locuri primeşte litera S pentru a sugera o versiune mai sportivă şi ceva mai multă putere sub capotă. De cealaltă parte, Evora Auto, după cum o sugerează şi numele, propune publicului o transmisie automată.

Cele două variante vor ocupa un loc de cinste în cadrul standului Lotus, care măsoară aproximativ 1000 de metri pătraţi, cu mult peste spaţiul cu care ne-a obişnuit Lotus în cadrul saloanelor auto europene. Încă o dovadă că britanicii pregătesc în viitorul apropiat o avalanşă de noi modele, pentru a urca în segment.

via | automotivenews

Comentarii (1)

  • SUPER
    Lotus tace si face :)

    RESPECT !
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru