Lumma a creat un pachet de tuning pentru Porsche Cayenne

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 15.06.2011
Tunerii de la Lumma au prezentat noul lor pachet pentru a doua generaţie a lui Porsche Cayenne.

Cea de-a doua generaţie a lui Porsche Cayenne a mai primit un kit de tuning. De data aceasta, vorbim de un pachet realizat de Lumma Design. Rezultatul se numeşte CLR 558 GT, iar cifrele reprezintă puterea modelului rezultat în urma tuningului. Cayenne a primit un pachet estetic, un kit de suspensie şi modificări la motor. Interiorul prezintă şi el câteva accesorii în plus.

Pachetul estetic include o bară de protecţie faţă, o bară de protecţie spate, un set de ornamente pentru bosajele aripilor, pracuri laterale speciale şi un kit de instalare pentru proiectoarele de ceaţă. Clienţii pot opta fie pentru proiectoare convenţionale, fie pentru proiectoare cu LED-uri. Capota motorului a fost şi ea schimbată şi include o serie de fante de aerisire. Bara de protecţie faţă integrează o serie de fante de aerisire, în timp ce bara de protecţie spate prezintă un difuzor de aer şi trei ţevi de evacuare. Pachetul estetic este completat de un set de jante din aliaj de 22 inch, care au o lăţime de 10J. Jantele respective sunt echipate cu anvelope de performanţă cu dimensiunea de 295/30 ZR22 şi pachetul include distanţiere.

Motorul V8 bi-turbo al lui Cayenne dezvoltă acum 558 CP, cu 58 CP mai mult decât versiunea standard. Kit-ul de suspensie reduce garda la sol a acestui model cu 40 de milimetri, iar clienţii pot opta şi pentru un sistem de evacuare sport, a cărei finală are trei ţevi.

La nivelul interiorului, Lumma l-a echipat pe Cayenne cu un set de oranamente iluminate pentru pragurile laterale, un set de pedale sport din aluminiu şi covoraşe cu cusături din piele. Preţul acestui pachet nu a fost dezvăluit, dar nu ar trebui să fie o problemă pentru cei care îşi permit un SUV de 132.713 euro.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru