Lumma descopera fata agresiva a noului Porsche Panamera

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 01.10.2009
Lumma Design dezvolta in prezent un pachet de tuning care modifica radical look-ul actualului Porsche Panamera. Sedanul german a devenit mai agresiv multumita unui bodykit special.

Pentru cei care credeau ca Porsche Panamera nu poate fi altceva decat o masina de familie cu stil, Lumma Design a pregatit un pachet de tuning care va schimba total perceptiile asupra modelului. Casa germana a dezvaluit primele schitele celei mai noi creatii ale sale, CLR 700 GT, un sedan sportiv cu trasaturi foarte agresive.

Pentru a inspira modelului din Stuttgart asemenea atribute, Lumma a pregatit un bodykit radical care include: o noua capota cu fante de aerisire, spoilere redesenate, praguri laterale, un deflector posterior care inglobeaza patru tevi de esapament si un eleron montat pe portbagaj.

Bosajele mai largi si jantele de 22 de inch cu finisaj negru completeaza pachetul de modificari. Lumma isi va indrepta atentia si asupra suspensiei, care va fi coborata cu 35 de mm pentru a imbunatati comportamentul rutier.

Desi nu exista momentan informatii despre eventuale modificari suferite de propulsoarele existente in gama, judecand dupa celelalte creatii Lumma este foarte probabil ca sub capota lui Panamera sa se ascunda ceva mai multi cai putere.

via | Carscoop

Comentarii (1)

  • Lumma design
    parca e prea tunata pt viata de zi cu zi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru