Mai multi cai putere pentru BMW 116d

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 16.07.2009
Casa de tuning Hartge a pus la punct un pachet de modificari pentru versiunea 116d a modelului Seria 1. Acesta a ajuns sa dezvolte 143 de cai putere.

Esential

143 cai putere livreaza versiunea 116d dupa tratamentul Hartge.

Casa germana de tuning Hartge, specializata in modificarea modelelor BMW, si-a indreptat atentia si asupra unei versiuni entry-level din gama bavarezilor. Este vorba despre turbodieselul instalat pe versiunea 116d a modelului Seria 1.

Specialistii au incercat sa puna la punct un kit complet care sa vizeze performantele motorului. Astfel, unitatea de 2.0 litri, cu patru cilindri, a crescut de la 115 cai putere si 260 Nm pana la un total de 143 de cai si 315 Nm, resurse obtinute prin modificarea sistemului ECU.

Pentru a completa cu succes aportul de putere, Hartge a instalat si o suspensie noua, care coboara garda la sol cu 25 de mm. La nivel exterior, variantele cu trei si cinci usi ale Seriei 1 modificate de tunerii germani, vin echipate cu o suspensie sport, o serie de accesorii aerodinamice si cu un nou set de jante si pneuri performante.

via | Carscoop

Comentarii (1)

  • OK
    Deci au facut ce se poate face si in Romania, la un tuner cat de cat serios. Nu vad de ce trebuie sa umbli si pe la suspensie, etc.. De banii dati pe tuning la Hartge iti iei 120d, si ii dai fum la la 116-le tunat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru