Manhart Racing a creat un BMW M3 V10 Touring

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 15.10.2009
Un tuner german a echipat un BMW Seria 3 Touring cu motorul si transmisia de la BMW M5 E60. Modelul rezultat accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 4.3 secunde.

Tunerii de la Manhart Racing au echipat un BMW Seria 3 E91 Touring cu un motor V10 provenit de pe un M5 E60. Exteriorul acestui model a fost convertit pentru a fi similar cu cel al unui BMW M3 E92, cu adaptarile evidente pentru aceasta versiune de caroserie a lui BMW Seria 3. Modelul a primit si transmisia SMG cu sapte viteze a lui BMW M5 E60.

Germanii au inlocuit partea frontala, aripile fata, pragurile laterale si capota cu elemente de la BMW M3. Posteriorul acestui BMW Seria 3 Touring a fost cosmetizat de catre cei de la Manhart prin intermediul unui sistem de evacuare din otel inoxidabil, cu patru tevi si cu o noua bara spate, care integreaza aceste elemente. Bosajele rotilor din spate au fost create special de catre cei de la Manhart Racing, deoarece BMW nu ofera piese compatibile.

Rezultatul final este capabil de a accelera de la 0 la 100 km/h in doar 4.3 secunde, iar viteza maxima a acestuia depaseste pragul de 320 km/h. Tunerii de la Manhart le ofera clientilor doua variante pentru achizitia unui asemenea model – modificarea exemplarului pe care il aduce clientul sau achizitia unui model nou, la cheie, contra sumei de 120.000 euro.

Via | WorldCarFans

Comentarii (3)

  • :)
    O bestiuta capabila sa intreaca un R8...Frumoasa combinatie:)
    1 0
  • Mobile.de
    Pentru cei interesati masina e disponibila pe mobile. de
    0 1
  • @andrei
    pt cine e interesat, mobile e plin de anunturi false...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru