Mansory prezinta Bentley Vitesse Rose la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 14.09.2009
Germanii de la Mansory au creat un kit de tuning pentru Bentley Continental GT Speed. Unul din cele trei modele construite va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.

Tunerii de la Mansory vor prezenta pachetul lor de tuning pentur Bentley Continental GT Speed la Salonul Auto de la Frankfurt. Kit-ul se numeste Vitesse Rose si va fi construit in doar trei exemplare, iar un model Mansory Bentley Vitesse Rose costa 269.000 euro. Pe langa vopseaua roz, modelul a primit un kit complet de caroserie, care contine si elemente din fibra de carbon.

Modificarile aplicate acestui Bentley Continental GT nu se termina aici, interiorul fiind imbracat intr-o combinatie de roz si mov, care este realizata din piele si alcantara. Toate elementele de la interior sunt cusute de mana, iar modelul a primit si un set de pedale sport alaturi de o serie de ornamente din fibra de carbon. Pe langa acestea, tunerii de la Mansory au montat un volan sport imbracat in piele, care prezinta un design nou dar nu elimina airbag-ul cu care a fost echipat modelul din fabrica.

Aspectul exterior este completat de un set de jante din aliaj usor, care au un diametru de 21 de inch si o latime de 10.5 inch.

Potrivit celor de la Mansory, noile jante din aliaj sunt mai usoare decat cele oferite de fabrica si ofera o distanta la franare mai redusa si o manevrabilitate imbunatatita. Sunetul motorului V12 de 6.0 litri al lui Bentley Continental GT Speed este pus in valoare de o evacuare sport creata de germanii de la Mansory.

Via | Autoblog

Comentarii (4)

  • bentley roz
    Ce penal arata! numai buna pentru pipitze
    1 1
  • abc_e?
    Vitesse Rose
    nu cred ca e indicat acest Bentley V12 6.0 unei "pipitze", nici Matizul nu prea indicat si are 0.8L...
    1 0
  • culoarea
    tampenie
    0 0
  • dadass
    pt fotbalisti(alde cristiano ronaldo) si paris hilton :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru