Mansory Siracusa, kit de tuning pentru Ferrari 458 Italia

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 07.03.2011
Mansory a pregătit un pachet de modificări pentru supercarul Ferrari 458 Italia. Botezat Siracusa, pachetul include ceva mai multă putere sub capotă şi elemente aerodinamice din fibră de carbon.

Mansory a pregătit un pachet special pentru Ferrari 458 Italia, botezat Siracusa. Kitul include modificări vizuale, dar şi ceva mai multă putere sub capotă. Mulţumită revizuirilor gândite de tunerul specializat în modificarea modelelor exotice, 458 Italia Siracusa dispune de 590 de cai putere şi de un cuplu motor care însumează 560 de Nm. Resursele garantează o acceleraţie de la 0 la 100 de km/h în 3.2 secunde şi o viteză maximă de 330 de km/h.

Kitul aerodinamic, schiţat de Mansory, are la bază doar fibră de carbon şi include componente precum: extensie pentru spoilerul faţă, deflector posterior, un eleron discret şi prize de aer pentru pragurile laterale. Potrivit celor de la Mansory, elementele reuşesc să crească apăsarea aerodinamică pe ambele axe, chiar dacă 458 Italia cântăreşte cu 70 de kilograme mai puţin decât versiunea standard.

Tunerul a pregătit jante de 20 de inch pe faţă şi 21 de inch pe spate, încălţate cu pneuri de performanţă Michelin PS2.

Suspensia a fost şi ea modificată pentru a oferi o manevrabilitate superioară şi o ţinută de drum exemplară. La interior, pachetul Siracusa aduce o tapiţerie din piele specială, precum şi o serie de inserţii din fibră de carbon.

via | Mansory

Comentarii (4)

  • the best
    nu este un kit de tuning de la mansory sa nu arate bine....iar unele arata senzational de bine ....si acest ferrari 458 italia intra in aceasta categorie......arata bestial de bine......mansory is cei mai tari!!!!
    6 11
  • Poate vroiai sa spui, ca fac numai tuning de prost gust
    7 6
  • marian_nebunu
    valoare
    E fortza bo$$!
    4 1
  • schumi
    Mansory Siracusa!
    Arata... infricosator!!!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru