Ferrari 458 Italia Monaco Edition - cadou pentru 10 ani de la naşterea lui Enzo

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 16.05.2012
Mansory a decis să aniverseze 10 ani de la producerea primului exemplar Enzo cu o ediţie limitată a fratelui mai mic, Ferrari 458 Italia. Supercarul a primit un look agresiv şi 20 CP în plus.

Esential

330 de km/h este viteza maximă a ediţiei Ferrari 458 Italia Monaco Edition.

Mansory celebrează 10 ani de la naşterea legendarului Enzo cu un kit special, dedicat fratelui contemporan, Ferrari 458 Italia. Reinterpretarea tunerului german a fost botezată Monaco Edition şi va fi limitată la numai 3 exemplare.

Kitul estetic include mai multe elemente realizate din fibră de carbon, regăsite la nivelul carcasei motorului, al spoilerului frontal, al blocurilor optice şi al pragurilor. Fibra de carbon nu lipseşte nici în partea posterioară, unde 458 Italia primeşte un nou deflector, ce înglobează acum două ţevi de eşapament pătrate.

Folosirea din abundenţă a materialului extrem de uşor reuşeşte să reducă masa totală cu 60 de kilograme şi să influenţeze pozitiv performanţele. Dacă mai luăm în calcul şi cei 20 de cai putere şi 20 de Nm în plus, obţinuţi prin reprogramarea sistemului electronic, ajungem la un 458 Italia mult mai performant decât cel de serie. Sprintul de la 0 la 100 de km/h se realizează în 3.2 secunde, iar viteza maximă se opreşte la 330 de km/h.

Revenind la kitul exterior, trebuie să precizăm că el este completat de un set de jante din aliaj, cu dimensiuni de 20, respectiv 21 de inch, încălţate cu pneuri Michelin PS2 de 245/35 pe faţă şi 305/30 pe spate.

Nu lipseşte nici suspensia nouă, care reduce garda la sol cu 20 de mm.

Pentru interior, Mansory a apelat la diferite combinaţii de piele, regăsite pe scaune, pe bord şi chiar pe podea. Cusăturile în culori diferite reuşesc să creeze un contrast aparte. 

via l autoblog

Comentarii (3)

  • Alex Radoi
    Raman la parerea mea:
    NU exista tuner (din cei mai titrati) mai kitchos decat Mansory...
    8 0
  • corect
    Cand am ajuns la ultima poza, cea cu interiorul, m-a pufnit rasul :))))
    Ar trebui si niste mileuri pe bord :))
    5 0
  • :)
    cine ar plati o suma substantiala de bani pentru a strica o masina mult prea frumoasa in varianta originala
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru