Marea Britanie: Un pensionar a uitat 95.000 de euro pe plafonul maşinii sale

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 26.11.2010
Un bărbat în vârstă din Essex şi-a uitat economiile de o viaţă pe plafonul maşinii sale şi a demarat fără să-şi dea seama ce a făcut. Paguba englezului care nu avea încredere în bănci este de 80.000 lire sterline, echivalentul a aproape 95.00 de euro.

Un britanic în vârstă de 68 de ani şi-a uitat economiile de-o viaţă pe plafonul maşinii sale şi a demarat. Potrivit celor de la MSN, britanicul nu avea încredere în bănci şi îşi ţinea banii în casă de obicei, dar decesul câinelui său l-a făcut să umble cu toate economiile sale într-o pungă. Debusolat de trezirea de dimineaţă, britanicul şi-a uitat punga cu bani pe plafonul maşinii sale şi a mers spre locul de muncă. Din păcate pentru el, a conştientizat pierderea abia la prânz, iar poliţiştii din Essex anchetează deja furtul banilor respectivi.

Deşi a făcut o căutare intensivă a zonei în care locuieşte, a reuşit să găsească doar pungile de plastic în care erau ţinuţi banii săi. Respectivele pungi erau ţinute într-un sac de pânză, deci obiectul în sine era lesne de observat de oricine. Până nu de curând, britanicul îşi ţinea toate economiile sale sub pat. De-a lungul vieţii, acesta a reuşit să acumuleze 80.000 de lire sterline, ceea ce reprezintă aproximativ 95.000 de euro.

Toţi banii au provenit din economii anuale făcute din salariul său.

Poliţia din Marea Britanie a făcut un apel la persoana care a însuşit banii bătrânului să îi înapoieze cât de curând posibil. Pungile de plastic în care erau ţinuţi banii au fost deja amprentate de poliţişti în speranţa că vor reuşi să descopere persoana care le-a desfăcut şi a luat banii bătrânului. Pensionarul din Essex nu este singurul care pierde o sumă importantă de bani cu "ajutorul" unui automobil. În timp ce englezul şi-a pierdut banii atunci când îşi căuta cheile de la maşină, un tânăr din Germania a pierdut aproape 25.000 de euro pe autostradă în timp ce testa un Audi A3 Cabrio pe care vroia să îl cumpere. Tânărul din Germania a fost mai norocos, reuşind să recupereze o bună parte din bani cu ajutorul poliţiei, care a blocat autostrada la aflarea veştii.

Via | Autoblog

Comentarii (3)

  • Lipseste ceva...
    80.000 lire sterline, echivalentul a aproape 95.00 de euro.
    4 1
  • urzica
    O fi fost cativa romani prin preajma,hoti de meserie cum este in general romanul $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4
    1 3
  • ...
    Hai ma fiti seriosi!!! Cine nu ar lua 95.000 euro daca iar gasii intro punga??? Ca daca nu-i iei tu ii ia altu si tot degeaba! E vina mosului, auzi:"insusirea banilor batranului":))=)) ce tare:)) sau om prost ca ia pierdut?:))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru