"Marele alb" ofera 435 de cai in viziunea Carlsson

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 23.09.2009
Carlsson si-a pus amprenta asupra versiunii E500 a noului Mercedes E-Klasse Coupe, cu un pachet de modificari care vizeaza atat partea mecanica cat si cea estetica.

Dupa ce a pregatit un program de tuning pentru toate versiunile noului Mercedes E-Klasse Coupe, tunerii germani de la Carlsson si-au indreptat in mod special atentia asupra varfului de gama E500. Interpretarea specialistilor a putut fi admirata inca de saptamana trecuta, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

La nivel mecanic, E500 Coupe a primit printre altele un filtru de aer nou si un sistem de evacuare cu terminatii din inox, modificari care au contribuit la obtinerea unei puteri totale de 435 de cai si a unui cuplu generos, de 600 Nm. Aportul de putere este completat de o suspensie noua, mult mai rigida, care coboara garda la sol cu pana la 30 de mm.

Pentru a-si desavarsi creatia, Carlsson nu a uitat nici de exterior, care a primit doua spoilere noi din fibra de carbon si extensii. Nu puteau lipsi jantele Carlsson Revo, din aluminiu, in doua tonuri de culoare. La interior, pasagerii se vor bucura de piele speciala la nivelul volanului si manerul schimbatorului, de pedale din aluminiu si de praguri cu insertie iluminata Carlsson.

via | Zercustoms

Comentarii (3)

  • frumoasa masina
    daca avea bosajele rotilor un pic mai unflate era beton da arata bine si asa
    0 1
  • newman
    Arata superb.
    0 1
  • Gramatica
    Invatati sa scrieti romaneste!

    Gresit "a unfla" ; corect: "a umfla" !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru