Maserati va dezvalui Quattroporte Sport GT S la Detroit

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 22.12.2008
Maserati va dezvalui versiunea mai puternica a lui Quattroporte S la Salonul Auto de la Detroit.

Dupa ce Maserati a lansat o versiune S a modelului Quattroporte GT, producatorul italian a anuntat ca va dezvalui Quattroporte Sport GT S la Salonul Auto de la Detroit. Pe langa o serie de elemente distincte, acesta are un sistem de evacuare imbunatatit, care ii ofera 10 CP in plus fata de versiunea S.

Propulsorul V8 de 4.7 litri al lui Quattroporte Sport GT S dezvolta 440 CP. Sistemul de evacuare are o supapa speciala care ajuta motorul sa fie silentios in oras, pe cand in afara orasului acesta poate dezlantui caii putere fara restrictii. Pe langa imbunatatirea in materie de cai putere, versiunea Sport GT S a lui Quattroporte are o suspensie care ii confera o tinuta de drum mai joasa, arcuri mai tari si amortizoare imbunatatite.

Transmisia automata ZF cu sase trepte este operata in continuare cu ajutorul padelelor de pe volan, si primeste un software nou de manangement, care ii permite sa schimbe treptele mai repede. La nivelul interiorului, ornamentele din lemn au fost schimbate cu elemente din fibra de carbon, pe cand scaunele sunt imbracate intr-un amestec de piele Nappa si Alcantara.

Schimbarile la nivelul exteriorului sunt minore, blocurile optice si grila fata fiind innegrite.

Via | MotorAutority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru