Maybach Landaulet intra oficial in productie

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 22.01.2008
Maybach a anuntat ca limuzina cabrio creata pe baza modelului 62 este gata sa intre in productie.

Esential

500.000 de euro costa Maybach Landaulet

Limuzina cabrio a celor de la Maybach, Landaulet, a intrat oficial in productie. Cotata la circa 500.000 de euro, Maybach Landaulet va iesi pe piata mai ales datorita faptului ca multi dintre clientii Maybach din Asia (in principal din Orientul Mijlociu) au facut presiuni asupra conducerii Daimler, considerand ca un astfel de model nu poate lipsi din colectia proprie.

Landaulet este creat pornind de la modelul 62 si dispune de un motor V12 biturbo de 612 cai putere. Viteza maxima a primului cabriolet Maybach este de 250 km/h iar distanta 0-100 km/h este parcursa in 5 secunde.

Taguri: 62, Landaulet, Maybach

Comentarii (3)

  • johny BOY
    sunt curios.. oare s-au laudat cu aceasta descoperire?? Asa cum au facut cu SLK-ul..primul CC... ptr ca primul CC a fost la Peugeot... Iar despre modelul de mai sus... Intrati pe aceasta pagina...
    http://www.diseno-art.com/encyclopedia/concept_cars/peugeot_607_paladine.html
    0 0
  • Cred ca intre seici si bomber man cu turban, mai e unul de la noi care va dori o bucata. Va arata ca Ceausescu in zilele lui de glorie in ARO! Papamobilul e pepsi. Hai norok! Hahalerelor :)
    0 0
  • pt johny BOY
    bai johny baiatule, lasa-ne ma cu peugeot-ul tau. nu se compara cu , cutia aia de conserve .sunteti iritanti sa veniti cu tot felul de idei preconcepute cum ca tocmai mercedes fura idei de la altii. lasa-ne cu , curiozitatile tale
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru