Mazda a lansat Tamura Edition pentru Mazda2 si Mazda6

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 15.01.2009
Mazda2 si Mazda6 au primit o editie speciala, cu ocazia anului nou, denumita Tamura Special Edition.

Mazda a lansat o noua versiune pentru Mazda2 si Mazda6, denumita Tamura Special Edition, creata special pentru a aniversa noul an. Aceasta versiune a fost creata de Mazda pentru o gama larga de clienti, indeosebi pentru cei cu sufletul tanar, care isi doresc o model cu valente sportive la un pret competitiv.

Mazda2 1.3 Tamura este bazata pe modelul standard si ofera in plus un pachet estetic, jante noi si o noua paleta de culori. Kit-ul estetic este compus dintr-o bara fata redesenata precum si o bara spate noua, carora le-a fost alaturat un set de praguri noi, precum si o grila de radiator noua. Blocurile optice sunt diferite, iar modelele au un spoiler pe luneta.

Jantele de aliaj de 16 inch sunt finisate intr-o nuanta inchisa de gri si se potrivesc de minune cu oricare din cele patru noi nuante disponibile pentru acest model. Interiorul a primit covorase cu badge-ul Tamura, precum si o serie de echipamente suplimentare incadrate in standard. Mazda2 Tamura este disponibila atat in versiunea cu trei usi, dar si in versiunea cu cinci usi. Propulsorul acesteia are 1.3 litri si dezvolta 86CP si este cuplat la o transmisie manuala cu cinci trepte.

Mazda6 Tamura beneficiaza de un pachet estetic similar cu cel al lui Mazda2 Tamura, precum si de geamuri fumurii si un set de jante din aliaj de 18 inch. Interiorul lui Mazda6 Tamura se lauda cu pedale din aluminiu si covorase de podea cu sigla Tamura.

La fel ca in cazul lui Mazda2 Tamura, Mazda6 in versiunea Tamura a primit o gama larga de dotari suplimentare in standard.

Versiunea Tamura a lui Mazda6 este disponibila doar impreuna cu propulsorul de 2.0 litri, care dezvolta 147 CP. Pretul versiunii Tamura pentru Mazda2 si Mazda6 este mai mare cu 400, respectiv 300 de lire sterline fata de modelele standard. Versiunile Tamura Special Edition pot fi comandate pana la data de 31 martie a acestui an.

Via | Automobilesreview

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru