Mazda BT-50 facelift, in Romania de la 17.490 euro

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 17.10.2008
Mazda va lansa in Romania versiunea restilizata a modelului BT-50, care va fi disponobila de la 17.490 euro cu TVA.

Esential

17.490 euro este pretul pentru versiunea cu tractiune spate.
24.390 euro este pretul pentru versiunea cu tractiune integrala.

Mazda anunta lansarea versiunii facelift a modelului pick-up BT-50. Modelul beneficiaza atat de elemente noi de design exterior si interior, cat si de imbunatatiri tehnice.

BT-50 facelift va fi disponibil la distribuitorii Mazda incepand cu aceasta luna si va avea preturi de pornire cu toate taxele incluse de 17.490 euro, pentru versiunea cu tractiune spate, si de 24.390 euro, pentru versiunea cu tractiune integrala.

La exterior, noul model se evidentiaza prin noile stopuri de pe spate, un design complet nou pentru spoilerul fata si bara de protectie spate, praguri laterale noi din otel inoxidabil si jante noi din aliaj de 16 inch. BT-50 facelift este disponibil in 3 versiuni de caroserie: Regular (doua portiere si doua locuri), Rap Cab (patru locuri si patru portiere – cele din spate cu deschidere spre inapoi) si Double Cab (patru portiere si cinci locuri).

Noua versiune a pick-up-ului japonez aduce un design nou si la interior. Acesta prezinta materiale si culori noi, precum si iluminare orange pentru instrumentele de bord.

Optional, cumparatorii pot alege tapiserie din piele. BT-50 facelift este echipat cu un motor turbo diesel de 2.5 litri. Acesta genereaza 143 cai putere si un cuplu maxim de 330 Nm. Motorul asigura puterea necesara atat pe sosea, cat si in off-road, unde tractiunea integrala, diferentialul cu alunecare limitata si cutia de transfer cu reductor asigura performante ridicate. 

Via | Mazda Romania

Taguri: BT-50, Mazda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru