Mazda BT-50 facelift se lanseaza in Europa

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 14.10.2008
Mazda BT-50 vine cu un look nou la nivel exterior si interior pentru publicul european.

Esential

156 de cai putere dezvolta noul motor diesel introdus pe Mazda BT-50

Mazda introduce pe Batranul Continent versiunea revizuita a pick-up-ului BT-50, care vine cu un look proaspat si echipari mai bogate. Faceliftul a fost lansat in premiera la Salonul Auto de la Londra din vara, abia acum fiind disponibil si in restul tarilor europene.

Exteriorul a primit o serie de modificari discrete: o noua grila frontala si blocuri optice revizuite. Versiunile echipate cu tractiune integrala 4WD primesc in plus si un nou set de jante de 16 inch.

La interior, modificarile se simt la nivelul calitatii materialelor. Consola centrala primeste un plastic argintiu iar iluminarea instrumentelor de bord, a climatizarii si a sistemului audio se schimba. Culoarea tapiseriei se schimba si ea, multumita noilor echipari.

Mazda a mai operat schimbari minore si la nivelul suspensiilor insa marea surpriza o constituie introducerea unui nou motor. Este vorba despre un turbodiesel de 3.0 litri si 156 de cai putere, conectat la o transmisie automata cu cinci rapoarte.

Noul Mazda BT-50 vine in trei variante de caroserie, in functie de pietele pe care este disponibil: Regular Cab, Freestyle Cab si Double Cab.

In functie de varianta de caroserie, lungimea benei variaza intre 2.280 mm, 1.753 mm si 1.530 mm.

via | CarScoop

Taguri: BT-50, Mazda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru