Mazda CX-9 debuteaza la Salonul de la Moscova

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 26.08.2008
Salonul Auto de la Moscova, care si-a deschis portile astazi, a marcat debutul european al modelului Mazda CX-9.

Salonul Auto de la Moscova a marcat si debutul unui model deja celebru in Statele Unite. Este vorba de Mazda CX-9, fratele mai mare al actualului CX-7, comercializat in prezent si la noi.

SUV-ul japonez incepe incet incet sa isi faca prezenta si pe Batranul Continent, pe un segment de piata neexploatat pana cum din plin de Mazda. SUV-ul s-a bucurat deja de o primire calduroasa pe toate celelalte piete mondiale, in luna iunie a acestui an, japonezii livrand peste 53.000 de unitati.

Pe langa motorizarile deja cunoscute pentru Mazda, noul CX-9 vine si cu un propulsor V6 de 3.7 litri, cuplat la o cutie automata cu sase trepte. Asa cum ne-a obisnuit, interiorul SUV-ului japonez acorda o deosebita atentie confortului pasagerilor care se vor bucura de piele fina, de un sistem audio Bose si de o multime de gadget-uri utile si sisteme de siguranta.

Odata lansata la Salonul Auto de la Moscova, Mazda CX-9 este tot mai aproape de un debut triumfal si in Romania, desi aceste date sunt inca neoficiale si incerte.

via | Automobilesreview

Taguri: CX-7, CX-9, Mazda

Comentarii (3)

  • seamana prea mult cu CX-7
    Mi-ar fi placut sa-l individualizele mai mult, nu fie doar un CX-7 mai gras, la fel cum si Q5 e un Q7 mai slab ... oricum l-am vazut deja pe strazi la noi.
    0 0
  • aduce cu vw
    e frumoasa, e finisata ca lumea, cei de la mazda fac masini fiabile dar plansa centrala, comenzile de la clima parca sunt copiate de la vw. gresesc?
    0 0
  • robert
    tuareg 2
    pare mai moolt a WW tuareg.........cel pootzin pt mn e o copie mai nereusita
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru