Mazda Europe are un nou presedinte

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 11.03.2009
Jeffrey Guydon a fost numit in functie de presedinte al biroului Mazda Europe dupa demisia lui James Muir.

Biroul european Mazda si-a schimbat presedintele. In urma deciziei lui James Muir de a renunta la aceasta functie, Mazda Europe a anuntat ca noul CEO este Jeffrey Guyton, cel care pana acum detinea functia de vicepresedinte al companiei.

Guyton a intrat in randurile Mazda acum noua ani, in septembrie 2000, cand a fost numit manager General al diviziei de Strategie de Costuri in Japonia, in cadrul Mazda Motor. Din octombrie 2003, acesta a revenit in Europa, unde a fost numit in functia pe care a aocupat-o pana astazi. Inainte de a se alatura echipei Mazda, Guyton a ocupat mai multe pozitii in organigrama biroului de finante al Ford Motor Company.

"Din momentul in care Jeff s-a alaturat companiei, Mazda a crescut puternic iar volumul de vanzari si expansiunea geografica au urcat si ele. Ihn toata aceasta perioada, Jeff a avut un rol central in succesul Mazda Europe si am incredere ca brandul Mazda va cretse in acest climat economic dificil", a declarat Takashi Yamanouchi, presedinte si CEo Mazda Motor Corporation.

via | Just-Auto (inreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru