Mazda RX-8 facelift debuteaza la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 24.07.2009
Japonezii pregatesc un facelift pentru actualul RX-8. Modelul sportiv va primi o serie de modificari estetice si va debuta la Salonul de la Frankfurt.

Vazut intotdeauna ca unul dintre cele mai atragatoare modele sportive de pe piata, Mazda RX-8 se pregateste de un tratament de "reinfrumusetare" la Frankfurt. Japonezii au pus la punct o serie de revizuiri estetice, gata sa atraga din nou interesul publicului asupra modelului.

Din pacate faceliftul nu va aduce modificari de ordin mecanic, sub capota urmand sa se afle acelasi motor rotativ de 231 cai putere si 211 Nm, capabil sa propulseze sportiva de la 0 la 100 de km/h in 6.4 secunde, pana la o viteza maxima de 234 km/h. Celelalte versiuni de motorizare vor ramane si ele identice.

La nivel exterior, designerii Mazda au pregatit spoilere fata si spate revizuite, praguri laterale, o serie de accesorii aerodinamice care apropie modelul de linia mai proaspetelor Mazda6 si Mazda3, tevi de esapament mai mari, lumini LED pentru blocurile optice spate si jante de 19 inch din aliaj, cu finisaj negru.

In habitaclu soferul se va bucura de scaune Recaro imbracate in piele, asemeni volanului cu cusaturi rosii, de un nou instrumentar de bord si de un sistem audio Bose care include si functie Bluetooth.

Lista de echipari standard va include printre altele si un diferential anti-alunecare, sistem anti-blocare a rotilor si control electronic al stabilitatii si tractiunii.

via | WCF

Comentarii (2)

  • RX8
    Jentile in "Y" sunt bestiale. Asemanatoare cu vechea Acura TL Type-s sau Nissan Altima SE-R. In rest acelasi motor rotativ care trebuie urcat la peste 6.000RPM sa devina interesant.
    3 0
  • Mazda RX-8
    Frumusica foc masina asta!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru