Mercedes a livrat primul E-Klasse Coupe unui client german

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 12.05.2009
Mercedes a livrat primul exemplar E-Klasse Coupe unui client german in urma unei ceremonii organizate la fabrica sa din Bremen.

Mercedes-Benz a organizat o ceremonie la fabrica sa din Bremen pentru a inmana cheile unui E-Klasse Coupe primului client german. Siegfried Moller a primit astfel un E500 Coupe vopsit in nuanta palladium silver. Cheia acestui model i-a fost inmanata de Peter Schabert, directorul fabricii Mercedes din Bremen.

Primul proprietar al lui Mercedes-Benz E-Klasse Coupe a fost ales deoarece conduce modele Mercedes de peste 25 de ani si a mai primit vehicule de la fabrica din Bremen. Siegfried Moller a intrat astfel in posesia celui mai aerodinamic model Mercedes fabricat pana acum si totodata, cea mai aerodinamica masina de serie din lume.

Via | MotorAuthority

Comentarii (7)

  • Misto !
    Super tare masina ! Felicitari MERCEDES !!!
    4 0
  • Super noile modele mercedes sunt bestiale,arata din ce in ce mai bine si sunt din ce in ce mai performante
    5 0
  • Daca ar fi un pic mai ieftine...
    2 1
  • Crysty
    Mercedes-Benz
    Cand nu au fost modelel MB pe primul loc la design?
    Va dati seama ca primul client pt E-klasse coupe nu este un oarecare, sau un manelist de prestigiu.

    @ mihai - sa fim sinceri, se stie prea bine "calitatea isi are intotdeauna pretul ei".
    1 0
  • florin
    ce chestie...
    de obicei peste tot apar controverse la comenturi. sunt curios daca de data asta vor fii idioti sa spuna ca nu se va vinde sau ca nu e super frumoasa sau ca nu este de lux. adevarul e ca mercedes-benz e TARE FRATE
    2 0
  • Incredibila tara e Romania. Astazi dimineata am vazut un E Klasse coupe 350 (cred ca CDI) cu numere rosii de Bucuresti pe Str. Mihai Eminescu.

    S-au dus vremurile in care veneau in Romania masinile la un an dupa occident...
    0 1
  • Maka seeds Kaka
    Maka, sefule, vorbesti romaneste. Bre abia s-a lansat la mama lui acasa si tu l-ai vazut in Romania??! Bre hombre primul exemplar abia si-a vazut proprietarul si tu ne spui altceva......Esti pe langa subiect.....


    Mai baieiti de la Automarket primul E-Klasse s-a livrat pe 9 mai, voi v-ati trezit pe 12 mai abia sa scrieti. ............
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru