Mercedes-Benz a lansat sistemul Mbrace in SUA

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 16.11.2009
Mercedes a creat un sistem multimedia intitulat Mbrace, care ii ofera soferului acces la internet si asistenta de orice natura cu ajutorul operatorilor umani. Mbrace va fi disponibil doar in Statele Unite ale Americii.

Germanii de la Mercedes-Benz au dezvoltat un sistem multimedia de asistenta al soferului, intitulat Mbrace. Acest sistem este realizat in colaborare cu Hughes Telematics si ofera accesul la 18 servicii diferite. Astfel, soferii de Mercedes-Benz din Statele Unite ale Americii vor putea sa isi gaseasca masina intr-o parcare aglomerate, sa comande ceva online sau sa primeasca indicatii de la o persoana prin intermediul internetului.

Sistemul Mbrace de la Mercedes-Benz rivalizeaza sistmeul Sync de la Ford si OnStar de la General Motors. La fel ca in cazul celorlalte doua sisteme, Mbrace beneficiaza de numeroase posibilitati de conectare, fie ele prin Bluetooth sau direct prin cablu USB sau mufa pentru iPod. Mai mult decat atat, posesorii de Mercedes-Benz care beneficiaza de sistemul Mbrace vor putea sa incuie si sa descuie masinile prin intermediul acestui sistem, in siguranta.

Mercedes Mbrace ofera posibilitatea de a anunta in timp real si in mod automat politia in cazul in care vehiculul care este echipat cu acest sistem este furat, dar si notificarea serviciilor de urgenta in cazul unui accident. Mai mult decat atat, starea de functionare a vehiculelor este monitorizata in timp real, iar rezultatele sunt interpretate de catre cea mai apropiata reprezentanta in mod automat.

Sistemul Mbrace va fi oferit standard in Statele Unite ale Americii pentru toate modelele cu exceptia GLK, C-Klasse, SLK si noul E-Klasse Coupe, modele care il pot primi doar ca echipament optional. Primele sase luni de utilizare sunt gratuite, iar costul pe un an este de 280 de dolari.

Cei de la Mercedes ofera si un serviciu non-stop de recomandari personalizate, care implica accesul telefonic la un reprezentant care va ajuta sa faceti rezervari la restaurante, hoteluri sau sa cumparati bilete de avion. Pentru a beneficia de acest sistem, clientii Mercedes-Benz trebuie sa plateasca inca 20 de dolari pe luna. Spre deosebire de celelalte sisteme de pe piata , Mercedes Mbrace se poate auto-actualiza gratuit si schimbarile pot fi operate la nivelul intregului software.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru