Mercedes-Benz împlineşte 125 de ani

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 16.01.2011
Luna aceasta se împlinesc 125 de ani de la fondarea constructorului german Mercedes-Benz. Pentru a sărbători cum se cuvine frumoasa vârstă, oficialii nemţilor vor organiza o serie de evenimente dedicate celor 125 de ani de tradiţie.

Constructorul german Mercedes-Benz va sărbători pe 29 ianuarie 125 de ani de la înfiinţarea companiei de către Karl Benz. În 1886, germanul a patentat la Berlin faimoasa tricicletă pusă în mişcare de un motor pe benzină. Pentru a sărbători aşa cum se cuvine frumoasa vârstă, oficialii Mercedes vor organiza în acest an o mulţime de evenimente şi festivaluri.

Primul dintre aceastea va avea loc pe 29 ianuarie în cadrul Muzeului Mercedes-Benz din Stuttgart. La eveniment vor lua parte numeroase personalităţi din lumea auto, iar invitatul de onoare va fi cancelarul german Angela Merkel. Tot în cadrul Muzeului Mercedes-Benz se va desfăşura şi expoziţia botezată ART125.

"Summer of cars" este un eveniment susţinut anul acesta şi de Mercedes, iar participaţii se vor putea bucura de 125 de zile pline de evenimente auto. Mai mult decât atât, pe tot parcurusul anului, expoziţia "125! de ani de inovaţie" va poposi în cele mai prestigioase showroom-uri Mercedes-Benz.

Via | Mercedes-Benz

Comentarii (5)

  • La multi ani!
    The best or nothing...
    20 2
  • la multi ani si la mai multe masini extraordinare
    ( evident mai slabe decat audi.... ca tre sa multumim si majoritatea...)
    8 26
  • La Multi Ani !!!
    La Multi Ani Mercedes-Benz ! Iti multumesc ca existi.
    @ unckle ( si decat bmw nu uita... )
    2 6
  • you_hoooo
    multi ani!
    La multi ani!!! O marca respectabila! Toata stima! O marca legendara cu modele legendare: 300 SL, SL, SLK, SL Pagoda, 600 Pullman, G-Klasse, CLS si lista continua.
    Pacat ca avem o tzara cu oameni care i-au stricat imaginea (stiti voi cine...)!
    6 0
  • Poate ne-ar prinde bine un articol cu "La multi ani-ul" din 29;) - cel putin pt pasionatii de Benz;)
    Vedeti ce puteti face,baieti.
    Spor!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru