Mercedes C63 AMG preparat de McChip

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 22.05.2011
Germanii de la McChip au prezentat un nou kit de performanţă pentru Mercedes C63 AMG. Mulţumită acestuia, modelul constructorului din Stuttgart livrează 575 de cai putere şi "aleargă" cu 310 km/h.

Tunerii germani de la McChip au publicat primele informaţii şi imagini cu noua lor creaţie. Este vorba despre un kit de performanţă botezat Stage 3 special creat pentru Mercedes C63 AMG. Inginerii germani au recalibrat unitatea ECU şi au înlocuit sistemul de evacuare cu unul de provenienţă Cargraphic.

Mulţumită acestor modificări, propulsorul modelului german produce 575 de cai, cu 124 de cai mai mult decât versiunea de serie şi dezvoltă un cuplu motor de 692 Nm, cu 92 Nm mai mult comparativ cu oferta producătorului din Stuttgart. Oficialii tunerului german nu au vrut să ofere informaţii detaliate despre performanţele obţinute pe circuit de noua lor creaţie, aceştia afirmând doar faptul că viteza maximă a fost limitată electronic la 310 km/h.

Preţul pentru acest pachet oferit de McChip este de 10.000 de euro şi durează trei zile pentru a fi montat. Cei care doresc şi un set de jante din aluminiu de 19 inch încălţate cu pneuri de înaltă performanţă MIchelin vor trebui să scoată din buzunar încă 7.474 euro.

Via | McChip

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru