Mercedes va lansa şapte modele noi în următorii trei ani

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 31.08.2010
Mercedes-Benz va dezvolta patru versiuni noi ale viitorului B-Klasse, iar una dintre acestea va purta denumirea AMG şi va avea tracţiune spate.

Mercedes-Benz pregăteşte lansarea a şapte modele noi în următorii trei ani. După noile CL, CLS, S-Klasse şi R-Klasse, nemţii vor dezvolta creaţii precum B-Klasse Coupe, B-Klasse AMG, C-Klasse Cabrio, un rival nou pentru X3, C-Klasse Coupe şi SLS Cabrio. Toate aceste modele ar trebui să debuteze în următorii trei ani, iar o bună parte dintre acestea vor fi vândute la nivel global. Una dintre cele mai interesante creaţii este B-Klasse, model care anunţă o serie de versiuni ce vor debuta ulterior sub aceeaşi denumire.

Noua generaţie a lui B-Klasse va fi primul Mercedes-Benz vândut în SUA cu tracţiune faţă şi cu un motor cu patru cilindri. Ulterior, nemţii vor crea o versiune AMG a lui B-Klasse, care va beneficia de tracţiune spate şi de un motor deosebit de performant. Apoi, versiunea AMG a lui B-Klasse va fi baza modelului de producţie inspirat de conceptul CLC Shooting Brake şi platforma rezultată va fi utilizată şi de versiunile Coupe, Sedan şi crossover ale lui B-Klasse.

Aşadar, dezvoltarea lui Mercedes-Benz BLK nu ar fi în niciun fel exclusă.

Mercedes-Benz intenţionează să înceapă testele cu vehicule electrice în Statele Unite ale Americii. Aceştia vor folosi o flotă de 100 de unităţi F-Cell în California şi vor pune la vânzare SLS E-Cell în 2013. Modelele F-Cell sunt alimentate cu hidrogen şi au nevoie de o infrastructură specială pentru a funcţiona. Honda este cu un pas înainte la acest capitol, având deja o flotă de test a modelului FCX Clarity în California, în timp ce BMW testează 450 de Mini E la nivel global.

Modelele GL, G, ML şi GLK vor primi facelift-uri în următorii doi ani. R-Klasse a primit un facelift în iulie dar producătorul german nu a specificat dacă va mai dezvolta o nouă generaţie a acestui monovolum de lux.Facelift-ul lui SLK va debuta anul viitor, odată cu facelift-ul lui SK. Gama CL primeşte un facelift în 2013, în timp ce E-Klasse va primi şi ea o împrospătare în acelaşi an.

Via | Autoweek

Comentarii (3)

  • V8 TURBO
    Astia de la Mercedes sunt mai realisti cu 7 modele in 3 ani, cei de la BMW viseaza la 20 de modele si cei de la AUDI viseaza la 30 de noi modele .
    7 1
  • CEL MAI TARE DIN PARCARE !!!!!!!!!
    1 2
  • :))
    si parcarea e goala...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru